Utdanning innen taksering

Taksering er et spennende, bredt og variert fagområde som gir deg muligheten til å spesialisere deg i flere ulike emner. Vår takstutdanning omfatter både fagskoleutdanning og takstfaglig opplæring for deg som allerede har en byggeteknisk bakgrunn.

student i et webinar

Sertifisering i Norsk takst

Kun gjennom vår takstutdanning kan du bli kvalifisert til å søke om medlemskap og sertifisering i Norsk takst. Norsk takst er bransjeorganisasjonen for landets takstforetak. De jobber for økt anvendelse av kvalifiserte, pålitelige og objektive takstfolk innen alle former for taksering.

Takstfaglig opplæring

Dersom du allerede har fagskolebakgrunn eller ingeniørbakgrunn i byggfaget kan du ta et kortere utdanningsløp. Vi anbefaler at du starter med Innføring i taksering, som gir deg en grunnleggende forståelse for takstfaget. Du kan da spesialisere deg videre innenfor det emnet som interesserer deg mest.

Fagskoleutdanning i taksering

Fordypningsområdet bygningssakkyndig for tilstandsanalyser gir deg en fagskoleutdanning i taksering og tittelen fagskoleingeniør. Fagskoleutdanningen vår gir deg 120 studiepoeng og er en fordypning innen utdanning for Bygg- og anleggsteknikk ved  Fagskulen Vestland.

Bestill rådgivning for taksering

Skriv melding. Dette er et interesseskjema, og vi vil ikke lagre din kontaktinformasjon med mindre du godkjenner dette etter at vi har tatt kontakt med deg.
Kontakt meg på

Har du spørsmål?

Påmelding nyhetsbrev