Utdanning innen byggeledelse

Utdanning innen byggeledelse har aldri vært mer fleksibel! Hos oss kan du starte å studere på nett hver dag hele året.

flipped classroom

Gir deg helt nye muligheter

Utdanning innen byggeledelse har aldri vært mer fleksibel! Hos oss kan du starte å studere på nett hver dag hele året. Utdanningen retter seg spesifikt mot deg som er tømrer, murer eller rørlegger og som ønsker bli kvalifisert til å søke om mesterbrevet. Du starter med opplæringen i bedriftsledelse og fortsetter deretter på faglig ledelse. Som byggeleder får du mange nye muligheter i byggebransjen. Har du mesterbrev innen tømrer- og murerfaget kan du for eksempel spesialisere deg videre innen taksering.  

Utdanningen i byggeledelse består av to deler:

Studer byggeledelse via en interaktiv e-læringsportal

Du studerer i eget tempo fra den interaktive e-læringsportalen vår. Der kan du følge en digital lærevei som består av videoforelesning, interaktive oppgaver og e-bøker, blant annet. Du får veiledning fra din veileder via webinar i sanntid. Du kan velge hvilke webinarer du ønsker å delta på basert på eget kompetansebehov. Slik kan du gå i dybden på de temaene innenfor byggeledelse der du ønsker ekstra oppfølging.

Bestill rådgivning for utdanning i byggeledelse

Skriv melding. Dette er et interesseskjema, og vi vil ikke lagre din kontaktinformasjon med mindre du godkjenner dette etter at vi har tatt kontakt med deg.
Kontakt meg på
Samtykke(Påkrevd)

Har du spørsmål?

Påmelding nyhetsbrev