Håndtering av personopplysninger

NEAK behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som deltaker/deltidsstudent på våre studier, kurs og konferanser.

student peker på en tavle

Personopplysninger skal vi ivareta på en hensiktsmessig og god måte. Dette gjelder opplysninger som navn, adresse, epostadresse, telefonnummer og informasjon om aktuelle studier/kurs. Vi benytter denne informasjonen kun i vårt kundeforhold til deg. 

Opplysningene oppbevares så lenge du er kunde hos oss. Vi vil anse deg som kunde inntil du har innfridd dine betalingsforpliktelser overfor oss. Normalt vil vi slette opplysningene om deg en tid etter siste gangen du var registrert som student/kursdeltaker, med mindre du selv ønsker noe annet. (Eksempelvis dersom du har bekreftet at du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss). Våre nyhetsbrev kan du selv avbestille via lenker nederst i brevene.

Våre kunderegistre vil oppdateres etter den informasjonen du gir. Personopplysninger vil i tillegg kunne oppdateres ved hjelp av offentlig adresseliste dersom du har glemt å oppdatere din informasjon hos oss (Som ved flytting).

Ved bruk av digitale tjenester som vår e-læringsportal vil vi kun lagre opplysninger som er er nødvendig for å oppfylle formålet med tjenesten. Du godtar brukervilkårene ved første gangs pålogging. Vår e-læringsportal er teknisk GDPR-kompatibel.

Personvernerklæring

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler – for å hjelpe nettstedet å gi deg en bedre brukeropplevelse.  Disse brukes til å beholde brukerpreferanser og gi anonymiserte sporingsdata til tredjepartsapplikasjoner som Google Analytics. Du kan velge å deaktivere de.

Rop ut!

Tilbakemeldinger fra deg som student trenger vi for å sikre forbedringer, standardiseringer og etterlevelse av krav i lov og forskrift.

ung drømmende kvinne