Faglig ledelse

Faglig ledelse er andre del på veien til mesterbrevet. Du kan starte å studere på nett hver dag hele året. Når du har fullført Bedriftsledelse og Faglig ledelse kan du søke om mesterbrevet!

  • Oppstart: Hver dag hele året
  • Varighet: Du bestemmer
  • Godkjent av: Mesterbrevnemda
  • Pris: Kr 26 500,-*
studenter blir byggeledere og mestere

Hva lærer du?

Gjennom Faglig ledelse lærer du å planlegge, gjennomføre og avlevere prosjekter i bygg- og eiendomsbransjen. Spesifikt får du innsikt i hvordan dette gjøres i tråd med lover, standarder og i samsvar med faglige og etiske normer. Læreplanen for mesterutdanningen danner grunnlaget for oppbyggingen av denne opplæringen. Opplæringen er delt inn i fire fagmoduler:

Faglig innhold for faglig ledelse

  • Grunnleggende kompetanse
  • Prosjektering av byggeprosjekt
  • Kontrahering av byggeprosjekt
  • Gjennomføring av byggeprosjekt

Hvordan gjennomføres undervisningen?

Opplæringen er nettbasert, med samlinger på Gardermoen to ganger i året, et i november og et i mai. På disse samlingene kan du snakke med veilederen og medstudenter, slik at du kommer godt i gang. Videre arrangerer vi webinarer som tar for seg ulike fagemner. Videopptak er tilgjengelig på e-læringsportalen. Her kan du studere i eget tempo. I løpet av opplæringen skal du arbeide med to større prosjektoppgaver. En av prosjektoppgavene består av 7 delprosjekter.  Du får veiledning underveis og tilbakemeldinger på arbeidskravene. Alt i alt vil opplæringsløpet gi deg en praktisk tilnærmet progresjon i opplæringen. Faktisk vil du få god nytte av prosjektoppgaven din når du skal ut i arbeidslivet. Individuell eksamen leveres på e-læringsportalen.  Det er fem timers arbeidstid på hjemmeeksamen med 15 minutter ekstra for å sikre innlevering av alle dokumenter. Vi arrangerer eksamen en gang per semester, i mai/juni og i desember.

Faglig ledelse

Navn(Påkrevd)
Du skal kun oppgi firmanavn dersom faktura skal sendes til et firma.
Påkrevd ved fakturering til firma
Fakturaaadresse(Påkrevd)
Skriv firmaets adresse kun dersom faktura skal til firma.
MM slash DD slash YYYY
Hva er din bakgrunn?(Påkrevd)
Ønsker du informasjon om finansieringsmuligheter via Svea Finans?
Samtykke(Påkrevd)

Bestill rådgivning for veien til mesterbrev

Skriv melding. Dette er et interesseskjema, og vi vil ikke lagre din kontaktinformasjon med mindre du godkjenner dette etter at vi har tatt kontakt med deg.
Kontakt meg på
Samtykke(Påkrevd)

Har du spørsmål?