Veien til mesterbrev

Vi har landets mest fleksible vei til mesterbrevet. Du kan starte å studere hver dag hele året. Og varigheten? Den velger du selv.

veien til mesterbrev

Den mest fleksible veien til mesterbrevet

Ved oppstart får du tildelt en personlig veileder som vil følge deg gjennom hver modul. Veilederne våre har lang erfaring og vil kunne gi deg de tilbakemeldingene du trenger for å prioritere riktig. Kanskje er det noen emner du bør fokusere mer på enn andre? Veilederne arrangerer webinarer i alle emner i utdanningen. Du kan velge hvilke webinarer du ønsker å delta aktivt på etter eget behov.

Ta en studiepause når du trenger det

Våre studenter er gjerne i arbeid og har familie som må prioriteres. Derfor har vi gjort utdanningen så fleksibel som mulig for deg. Kanskje får du veldig mye å gjøre på jobb i en periode. Da kan det være greit å vite at du faktisk kan gi deg selv en pause innimellom. Veilederen din vil hjelpe deg å lage en tidsplan slik at du uansett kommer i mål.

Bedriftsledelse og faglig ledelse

Veien til mesterbrev består av to deler, bedriftsledelse og faglig ledelse. Når du har gjennomført begge blir du byggeleder og kvalifisert til å søke om mesterbrev. Med mesterbrevet (innen tømrer- og murerfaget) kan du også spesialisere deg innen taksering. Vi har skreddersydd opplæringen til deg som er tømrer, murer og rørlegger og som ønsker bli kvalifisert til å søke om mesterbrevet. Men opplæringen er også åpen for deg som helt enkelt ønsker en god byggelederutdanning.

Bestill rådgivning for veien til mesterbrev

Skriv melding. Dette er et interesseskjema, og vi vil ikke lagre din kontaktinformasjon med mindre du godkjenner dette etter at vi har tatt kontakt med deg.
Kontakt meg på
Samtykke(Påkrevd)

Har du spørsmål?

Søk om mesterbrev etter fullført utdanning

For å kunne søke om mesterbrev må du sende en søknad som dokumenterer svennebrev og erfaring sammen med diplomet du får fra vår utdanning i byggeledelse. Du kan lese mer om krav ved søknad om mesterbrev på mesterbrev sine nettsider.