Bedriftsledelse

Veien til mesterbrevet har aldri vært mer fleksibel enn dette. Hos oss kan du starte å studere på nett hver dag hele året. Du får tett oppfølging fra veiledere som støtter og heier på deg!

  • Oppstart: Hver dag hele året
  • Varighet: Du bestemmer
  • Godkjent av: Mesterbrevnemda
  • Pris: Kr 26 500,-*
byggeledelse

Gjennom digitale leksjoner på e-læringsportalen får kan du studere i eget tempo. Leksjonene inneholder videoforelesning, interaktive oppgaver og e-bøker, for å nevne noe. Du får muligheten til å snakke med veilederen og medstudenter via webinarer, chat og fagforum.

Hva lærer du?

Bedriftsledelse er første del av vår nettbaserte byggelederutdanning. Du får innsikt i fagområdene økonomisk ledelse, markedsføringsledelse og organisasjon- og personalledelse.

Du som skal lede byggeprosjekter får et stort ansvar. For at du skal få den kompetansen du faktisk har behov for, har vi skreddersydd en utdanning som gjenspeiler behovet i dagens byggebransje. Vi vet at dokumentasjon stadig blir viktigere. Derfor er vi opptatt av å gi deg god skriftlig øvelse. Formålet er å øke din kompetanse om hvordan en virksomhet etableres, drives og utvikles. Opplæringen er delt inn i tre fagmoduler:

  • Økonomisk ledelse
  • Markedsføringsledelse
  • Organisasjon – og personalledelse

Hvordan gjennomføres opplæringen?

Gjennom digitale leksjoner på e-læringsportalen får kan du studere i eget tempo. Leksjonene inneholder videoforelesning, interaktive oppgaver og e-bøker, for å nevne noe. Du får muligheten til å snakke med veilederen din og medstudenter via webinar.

Bedriftsledelse

Navn(Påkrevd)
Du skal kun oppgi firmanavn dersom faktura skal sendes til et firma.
Du skal kun oppgi firmanavn dersom faktura skal sendes til et firma.
Påkrevd ved fakturering til firma
Fakturaaadresse(Påkrevd)
Skriv firmaets adresse kun dersom faktura skal til firma.
Hva er din bakgrunn?(Påkrevd)
Ønsker du informasjon om finansieringsmuligheter via Svea Finans?
Samtykke(Påkrevd)

Bestill rådgivning for veien til mesterbrev

Skriv melding. Dette er et interesseskjema, og vi vil ikke lagre din kontaktinformasjon med mindre du godkjenner dette etter at vi har tatt kontakt med deg.
Kontakt meg på
Samtykke(Påkrevd)

Har du spørsmål?

studenter blir byggeledere og mestere