Rekordmange tar eksamen

Ida1

82 deltidsstudenter tar eksamen i byggeledelse i juni.

- Aldri før har så mange studenter meldt seg opp til eksamen i byggeledelse, forteller Ida Karlsnes, Informasjonssjef ved NEAK.

Det nettbaserte utdanningsprogrammet har deltakere fordelt over hele landet. Studentene kan selv velge når de ønsker å gå opp til eksamen. De avgjør nemlig selv hvor lang tid de ønsker å bruke på studiet. Flere har kombinert full jobb med studier på en så god måte at tar hele utdanningen på bare litt over ett år.

Undervisningen foregår på nett gjennom en tilpasset e-læringsplattform hvor studentene til enhver tid har tilgang til den informasjonen de trenger. Multimediainnhold benyttes for å gjøre undervisningen spennende og variert.

- Vi evaluerer alltid læringsformene for å kunne tilpasse undervisningen på best mulig måte til våre studenter. Vi har fornyet måten vi presenterer studiet på, og fagrommet får nå et nytt utrykk i både layout og presentasjonsform, forteller Karlsnes.

Byggenæringen er i stadig utvikling. I NEAK utvikles det nå nye læreplaner for utdanningen i byggeledelse. Det er viktig at studentene får et oppdatert og veltilpasset tilbud som dekker alle kravene vi ser i bygg- og eiendomsbransjen i dag.

Veien til Mesterbrevet har aldri vært så spennende!