Lokale utbedringer i våtrom
I dette kurset tar vi for oss lokale utbedringer i våtrom og fokuserer spesielt på skjøte av membran. Du vil lære hvilke vurderinger du som takstingeniør kan gjøre for avdekke om du bør anbefale lokal utbedring i tilstandsrapporten.
Hva lærer du?
I dette kurset tar vi for oss lokale utbedringer i våtrom og fokuserer spesielt på skjøte av membran. Ove Bernhardsen gir et innblikk i sine erfaringer fra over 20 års fartstid i bransjen, der han nå sitter som faglig leder i nisjeselskapet M-TETT, som er spesialisert på lokale utbedringer i våtrom. Kurset går gjennom et bredt utvalg skader og tilhørende løsninger. Vi vil gjøre et dypdykk i hvilke vurderinger du som takstingeniør kan gjøre for avdekke om du bør anbefale lokal utbedring, og på den måte være en god veileder for din kunde. Videre tar vi sikte på å løfte fram tema rundt dokumentasjon og tilstandsgradsetting når det har vært utført lokal utbedring i våtrom.
- Hva er lokal utbedring av våtrom?
- Hva slags skader kan utbedres lokalt?
- Hva betyr dette for kunden i form av besparelser? (eks. tid, kostnad og miljø)
- Tall og underlag, byggefeilstatistikk.
- Hvilke vurderinger kan takstingeniør gjøre?
- Hvilke vurderinger gjør inspektør?
- Hvilke vurderinger gjør utførende tekniker?
- Dokumentasjon og TG setting

Ove Bernhardsen er faglig leder i M-TETT og har jobbet med lokale utbedringer i våtrom i over 20 år. Han var delaktig som prosjekterende og utførende i samarbeid med arbeidsgruppen som utarbeidet PUM-rapporten (Partiell Utbedring av Membran) og har gjort vurderinger rundt lokale utbedringer i tusenvis av våtrom.

Pål er markedssjef i M-TETT og M-TEK og har tidligere hatt flere tilsvarende roller i byggebransjen både nasjonalt og internasjonalt. Han vil bemanne chat under webinaret og sørge for at alle deres spørsmål blir besvart.
Hvordan gjennomføres kurset?
Dette kurset gjennomføres som webinar. Du vil da følge undervisningen live på nett, og du vil kunne stille spørsmål til underviseren via tale eller chat. Du vil få tilsendt en lenke til webinaret på e-post i god tid før kursstart.
- Gi deg informasjon om kursreglement ved påmelding.
- Gi deg praktisk informasjon om kurset i forkant.
- Gi deg informasjon dersom dine personopplysninger må deles med en tredjepart for gjennomføring av kurs (Gjelder noen samarbeidskurs som kurs i våtrom og naturskade).
- Gi deg informasjon om eventuelle opptak som gjøres av et webinar.
- Gi deg tilgang til kursmateriell i etterkant av gjennomført kurs
- Utstede kursbevis til deg ved fullført kurs
Norsk takst er bestiller av kurs rettet mot sine medlemmer og Norges Eiendomsakademi er utvikler og leverandør. Minimumskravet til etterutdanning er 20 kurstimer i løpet av året. Den faste årlige etterutdanningsavgiften, for takstingeniører som er underlagt kravet om etterutdanning, dekker inntil 50 kurstimer med vanlige etterutdanningskurs i regi av NEAK i løpet av året.
- Halv dag (eks. 09.00-12.00): Kurset gir uttelling for 5 kurstimer til etterutdanningen i Norsk takst
- Hel dag (eks. 09.00-15.00): Kurset gir uttelling for 10 kurstimer til etterutdanningen i Norsk takst
- 2 dagers kurs: Kurset gir uttelling for 20 kurstimer til etterutdanningen i Norsk takst
Det er 15 % rabatt for NITO-medlemmer på alle kurs og konferanser som arrangeres av NEAK. Det er også egne priser for takstfullmektige og studentmedlemmer i Norsk takst. Ta kontakt med kursansvarlig for mer informasjon.
Som sertifisert i Norsk takst kan du både bytte kurs og melde deg av fra din påloggingsside som medlem. Vær obs på at vi har avmeldingsfrister.
Dersom du ikke er sertifisert i Norsk takst kan du kan melde deg av kurset ved å sende en e-post til post@neak.no. Avmelding kan gjøres inntil 14 dager før kursstart. Melder du deg av etter fristen, eller uteblivelse ved oppstart, faktureres du 3.000,- i avbestillingsgebyr. Ved avmelding pga. sykdom kan du få kursavgiften refundert mot fremlagt legeattest.

Hurtigpåmelding
For deg som er Norsk takst medlem.
Dette kurset er utviklet i samarbeid med: