Bedriftsledelse

Bedriftsledelse

Ønsker du en fleksibel vei til mesterbrevet? Hos oss kan du bygge kompetanse i ditt eget tempo. Du får tett oppfølging fra en personlig veileder som støtter deg på veien til mesterbrev.

  • Oppstart: Hver dag hele året
  • Varighet: Du bestemmer
  • Godkjent av: Mesterbrevnemda
  • Pris: Kr 26 500,-*

Hva lærer du?

Bedriftsledelse er første del på veien til mesterbrevet. Når både byggeledelse og faglig ledelse er bestått er du kvalifisert til å søke om mesterbrevet. I denne første delen får du innsikt i fagområdene økonomisk ledelse, markedsføringsledelse og organisasjon- og personalledelse.

Du som skal lede byggeprosjekter får et stort ansvar. For at du skal få den kompetansen du har behov for, har vi skreddersydd en opplæring som gjenspeiler behovet i dagens byggebransje. Vi vet at dokumentasjon stadig blir viktigere. Derfor er vi opptatt av å gi deg god skriftlig øvelse. Formålet er å øke din kompetanse om hvordan en virksomhet etableres, drives og utvikles. Læreplanen for mesterutdanningen danner grunnlaget for oppbyggingen av denne opplæringen, som er godkjent av mesterbrevnemda. Bedriftsledelse er delt inn i tre fagmoduler:

  • Økonomisk ledelse
  • Markedsføringsledelse
  • Organisasjon – og personalledelse

Hvordan gjennomføres opplæringen?

Gjennom digitale leksjoner på e-læringsportalen kan du studere i eget tempo. Leksjonene inneholder videoforelesning, interaktive oppgaver og e-bøker, for å nevne noe. Du får muligheten til å snakke med veilederen og medstudenter via webinarer, chat og fagforum.

Bestill rådgivning for veien til mesterbrev

Skriv melding. Dette er et interesseskjema, og vi vil ikke lagre din kontaktinformasjon med mindre du godkjenner dette etter at vi har tatt kontakt med deg.
Kontakt meg på
Samtykke(Påkrevd)

Har du spørsmål?

studenter blir byggeledere og mestere

Hus og helse

Hus og helse

På dette kurset vil du lære mer om hvordan bygningsutformingen og materialvalg påvirker brukernes helse og komfort. Kurset passer for takstingiører, prosjekterende, byggherrer, og prosjektledere.

  • Dato: 2. mai
  • Gjennomføring: Webinar
  • Varighet: 09.00 -14.00
  • Foreleser: Sigurd Hoelsbrekken
  • Pris: Kr. 3700
  • Sertifiserte i Norsk takst: Inkludert i årlig etterutdanningsavgift*
familie på vei inn i hus

Hva lærer du?

På dette kurset vil du lære mer om hvordan bygningsutformingen og materialvalg påvirker brukernes helse og komfort. Kurset passer for takstingeiører, prosjekterende, byggherrer, og prosjektledere.

Sigurd Hoelsbrekken foreleser

Foreleser Sigurd Hoelsbrekken er sivilingeniør med solid kunnskap innen plan- og bygningslovgivning. Han har allsidig erfaring fra rådgivning, veiledning, saksbehandling, sakkyndig, fagdommer og undervisning og sensoroppdrag.

Hvordan gjennomføres kurset?

Dette kurset gjennomføres som webinar. Du vil da følge forelesningen live på nett, og du vil kunne stille spørsmål til foreleseren via tale eller chat. Du vil få tilsendt en lenke til webinaret på e-post i god tid før kursstart.

Har du spørsmål?

takstpraten podcast

I vår podcast Takstpraten kan du lytte til fageksperter fra takst- og eiendomsbransjen som virkelig kan regelverk knyttet til boligbygg.

Faglig ledelse

Faglig ledelse

Faglig ledelse er andre del på veien til mesterbrevet. Hos oss kan du bygge kompetanse i ditt eget tempo. Når du har fullført bedriftsledelse og faglig ledelse kan du søke om mesterbrevet.

  • Oppstart: Hver dag hele året
  • Varighet: Du bestemmer
  • Godkjent av: Mesterbrevnemda
  • Pris: Kr 26 500,-*
studenter blir byggeledere og mestere

Hva lærer du?

Gjennom faglig ledelse lærer du å planlegge, gjennomføre og avlevere prosjekter i bygg- og eiendomsbransjen. Spesifikt får du innsikt i hvordan dette gjøres i tråd med lover, standarder og i samsvar med faglige og etiske normer. Læreplanen for mesterutdanningen danner grunnlaget for oppbyggingen av denne opplæringen, som er godkjent av mesterbrevnemda. Opplæringen er delt inn i fire fagmoduler:

Faglig innhold for faglig ledelse

  • Grunnleggende kompetanse
  • Prosjektering av byggeprosjekt
  • Kontrahering av byggeprosjekt
  • Gjennomføring av byggeprosjekt

Hvordan gjennomføres undervisningen?

Opplæringen er nettbasert, med samlinger på Gardermoen to ganger i året, et i november og et i mai. På disse samlingene kan du snakke med veilederen og medstudenter, slik at du kommer godt i gang. Videre arrangerer vi webinarer som tar for seg ulike fagemner. Videopptak er tilgjengelig på e-læringsportalen. Her kan du studere i eget tempo. I løpet av opplæringen skal du arbeide med to større prosjektoppgaver. En av prosjektoppgavene består av 7 delprosjekter.  Du får veiledning underveis og tilbakemeldinger på arbeidskravene. Alt i alt vil opplæringsløpet gi deg en praktisk tilnærmet progresjon i opplæringen. Faktisk vil du få god nytte av prosjektoppgaven din når du skal ut i arbeidslivet. Individuell eksamen leveres på e-læringsportalen.  Det er fem timers arbeidstid på hjemmeeksamen med 15 minutter ekstra for å sikre innlevering av alle dokumenter. Vi arrangerer eksamen en gang per semester, i mai/juni og i desember.

Bestill rådgivning for veien til mesterbrev

Skriv melding. Dette er et interesseskjema, og vi vil ikke lagre din kontaktinformasjon med mindre du godkjenner dette etter at vi har tatt kontakt med deg.
Kontakt meg på
Samtykke(Påkrevd)

Har du spørsmål?