Sakkyndig rapporter og sakkyndig vitne

Sakkyndige rapporter og sakkyndig vitne er et kurs som passer for deg som jobber som takstingeniør og som ønsker en oversikt over de retningslinjene du skal følge i rollen som sakkyndig vitne.

  • Dato: 5. og 6. september 09.00-12.00
  • Varighet: To halve dager + oppgave
  • Foreleser: Rolf Erling Eidsvold
  • Pris: Kr 6300,-
  • Sertifiserte i Norsk takst: Inkludert i årlig etterutdanningsavgift*
takstingeniør i retten

Hva lærer du?

Når du som takstingeniør får rollen som sakkyndig vitne skal du selvfølgelig ha god fagekspertise. Reklamasjoner i forbindelse med boligomsetning krever gode rapporter med gode beskrivelser. Ved skadetaksering skal du angripe årsak, omfang og utbedring. Lov- og forskriftskrav, byggeskikker, fagmessig utførelse og gitte opplysninger skal også vurderes. Du skal gjøre en faglig uavhengig vurdering uten å ta stilling til erstatningsspørsmålet.  Kjenner du godt nok til alle retningslinjene som du bør følge? På dette kurset får du oversikten du trenger.

Rolf Erling eidsvold
Foreleser Rolf Erling Eidsvold

Foreleser Rolf Erling Eidsvold er sertifisert takstingeniør i Norsk takst. De siste 30 årene har han arbeidet med skader, reklamasjoner og tilstandsanalyser. Han har vært ansatt i norske forsikringsselskaper med ansvar for takst og taksering. Rolf Erling er tidligere fagsjef i Norsk takst og NEAK. Hans oppdragsgivere i dag er forsikringsselskaper, oppgjørsforetak, advokatkontorer og domstoler.

Hvordan gjennomføres kurset?

Dette kurset gjennomføres som webinar. Du vil da følge forelesningen live på nett, og du vil kunne stille spørsmål til foreleseren via tale eller chat. Du vil få tilsendt en lenke til webinaret på e-post i god tid før kursstart.

Har du spørsmål?