Webinarer som møteplass

De interaktive og digitale seminarene har kommet for å bli. Webinarer skjer i sanntid og du kan delta gjennom stemme, tekstbasert chat, video eller fildeling.

bli energirådgiver

God interaksjon

Et webinar skaper interaksjon mellom foreleser og deltakere, og gir mange muligheter til å kunne diskutere og stille spørsmål. Derfor gjennomfører vi forelesninger, veiledning og spørretimer gjennom webinarer. Som deltaker kan du se hva som skjer på foreleserens pc, samtidig som du kan lytte til foreleserens drøfting.

Du slipper reisetid

Er det ikke flott med et effektivt og fleksibelt alternativ til fysiske møter? Oppmøteseminarer gir jo ofte utfordringer med reisetid eller parkering ved lokalet. Ved å delta på et webinar slipper du å måtte ta stilling til slike ting, og du sparer mye tid.

Fleksibilitet

Gjennom å delta på webinarer får du tettere kontakt med din studieveileder. Dette bidrar til å gi deg en god struktur i studieløpet. Du får den fleksibiliteten du trenger for å balansere jobb og studier/kurs på en god måte.

Hva trenger du?

For å delta på et webinar trenger du en PC/Mac og en god internettforbindelse. Vi anbefaler å bruke hodetelefoner med mikrofon. Dette for å unngå å ta opp støy fra rommet du er i. Dette kan forstyrre de andre deltakere. Du vil sikkert også unngå å forstyrre andre i hjemmet ditt eller på kontoret. Samme dag som webinaret arrangeres, vil du motta en e-post med instruksjoner du trenger for å logge deg på. 

Ofte stilte spørsmål