Blir byggeledere og mestere i eget tempo

Byggeledelse _nettstudie _Mester

Hvert år starter rundt 100 nye deltakere på den nettbaserte utdanningen Byggeledelse ved Norges Eiendomsakademi. Studentene ønsker fleksibilitet og frihet til å fullføre utdanningen i sitt eget tempo.

Utdanningen tilsvarer en mesterutdanning og er godkjent av Mesterbrev. Nytt i år er hyppige webinarer som bidrar til enda større fleksibilitet i studieløpet. Adm. direktør ved Norges Eiendomsakademi, Espen Fuglesang, er svært fornøyd med at byggelederutdanningen har fått nok et løft.

- Den digitale kommunikasjonen mellom veileder og student er avgjørende for kvaliteten på en nettbasert utdanning. Vi lytter til markedet og ønsker å imøtekomme behovet som er der, sier Fuglesang.

Valgfrihet

Studentene på byggelederutdanningen bor spredt i hele landet, har familie og er i fast jobb. De er bundet til et sted og trenger et fleksibelt studietilbud.

Rolf Skuterud og Arild Roksvaag er veiledere for studentene. 

- Vi vet at mange av våre studenter har en aktiv hverdag med arbeid, familie- og fristidsaktiviteter. Derfor er studiet meget fleksibelt, tilpasset de behov som våre studenter har. Det betyr bl.a. at studentene i stor grad bestemmer selv når og hvor de vil studere. Hver student får i tillegg en av oss som veileder og coach som følger han/hun gjennom hele studiet. Er det noe de vil ha svar på, vet de at de kan nå oss via vår e-læringsplattform og mobil alle dager, sier Roksvaag.

Nye deltakere kan begynne å studere hver dag hele året. Studieløpet kan lett kan tilpasses hver enkelt deltaker. Studenten kan for eksempel ta en pause i studiene dersom han eller hun får en periode med prosjekter som krever mye på jobben. 

Levende dialog på nett

Utdanningen skal fremme aktiv og selvstendig læring med aktiviteter som webinarer og skriftlige innleveringer. På webinarene kan studentene delta gjennom diskusjon eller chat og få svar på ting de er usikre på.

Deltakerne kan se videoforelesninger som er korte og spissede, og ikke minst se de om igjen dersom de ikke forstår emnet første gang.

Kvalifiserer til Mesterbrev

Utdanningen gir studentene muligheten til å fordype seg i det som er mest relevant for hverdagen som vil møte dem med tanke på krav til dokumentasjon. Studenter ved NEAKs byggelederutdanning blir spesialisert innenfor et område som er etterspurt i markedet. Det gir deltakerne alle muligheter til å havne øverst i søknadsbunken.

Utdanningen kvalifiserer til søknad om mesterbrev. Den åpner også for videre studier innenfor taksering og muligheten til sertifisering i Norsk takst.

 

 

 

Publisert 7. mai 2019.