Bedriftsledelse ­ Del 1
Tilsvarer første del av mesterutdanning
Meld meg på ›
I samarbeid med:
Fageksperter innen bedriftsledelse
Varighet
1-2 semestre (velg selv)
Oppstart
Hver dag hele året
Pris
Kr 26 500,-

Din vei til mesterbrevet og taksering

Bedriftsledelse er første del av vår nettbaserte byggelederutdanning. Utdanningen kvalifiserer til søknad om Mesterbrev.

Faglig innhold

Økonomisk ledelse

  • entreprenørskap og etablering
  • økonomistyring
  • etikk og samfunn

Markedsføringsledelse

  • grunnleggende markedsføring
  • markedsføring av tjenester
  • markedsføringsstrategi

Organisasjon og personalledelse

  • organisering av administrasjonen
  • bedrifts- og medarbeiderutvikling
  • lederstiler, lederroller og motivasjon

Ønsker du å ta en fleksibel mesterutdanning? Våre studier er 100% nettbaserte og du blir kvalifisert til å søke om mesterbrevet.

Å lede byggeprosjekter er et stort ansvar. Derfor er vi stolte av å kunne tilby en byggelederutdanning som er skreddersydd for byggebransjen. Vi vet at dokumentasjon stadig blir viktigere. Derfor har vi utviklet et studium som gir deg en strukturert plan for skriftlig øvelse. 

Gjennom selvstudier, videoforelesninger og webinarer får du den faglige oversikten og veiledningen du trenger. Du får muligheten til å snakke med veilederen din og medstudenter på webinarer som vil arrangeres ukentlig. 

Les: Webinarer som møteplass

Delstudiet Bedriftsledelse gir deg innsikt i fagområdene økonomisk ledelse, markedsføringsledelse og organisasjon- og personalledelse. Formålet er å øke din kompetanse om hvordan en virksomhet etableres, drives og utvikles.

Studieplan for begge delstudier på byggelederutdanningen

Varighet

Dette er delstudium 1 i utdanningen i byggeledelse. Forventet varighet på dette nettstudiet er ett til to semestre. På delstudium 2 - Faglig ledelse er forventet studietid to til tre semestre. Noen bruker mye kortere tid. Du kan bruke opptil tre år (6 semestre) på de to delstudiene totalt. Ønsker du en pause mellom del en og del to der du er inaktiv student, kan du selvsagt ta det.

 

Bakgrunn

Studiet retter seg spesifikt mot tømrere, murere og rørleggere som ønsker bli kvalifisert til å søke om Mesterbrevet. Studiet er også åpent for andre som ønsker en god byggelederutdanning. 

Du har kanskje ønsket å ta en mesterutdanning en god stund allerede? Når de to nettbaserte delstudiene er fullført søker du selv om Mesterbrevet. 

Veien til Mesterbrevet

For å fullføre byggelederutdanningen tar du også delstudium 2: Faglig ledelse.

De som ikke fullfører studiet innen tre år fra oppstart, må betale ny studieavgift  dersom de ønsker å fortsette. Det vil da være gjeldene pris ved nytt oppstartstidspunk som vil gjelde dersom studieavgiften er endret siden forrige studiestart.  

Muligheter

Tilsvarer første faglige del av mesterutdanning. Med utdanningen får du kompetanse om økonomisk ledelse, markedsføringsledelse og personalledelse. Dette gjør at du kan starte ditt eget firma og skape din egen karriere.

Ved bestått eksamen i bedriftsledelse kan du fullføre utdanningen med studiet Faglig ledelse. Ved bestått eksamen i Faglig ledelse er du kvalifisert til å søke om mesterbrev, dersom du har svennebrev som tømrer, murer eller rørlegger.

Med mesterbrevet (innen tømrer- og murerfaget) kan du også ta studier i taksering og bli bygninssakkyndig.

 

 

Meld deg på

Påmelding utdanning