Bedriftsledelse ­ Del 1
Del 1 av byggelederutdanningen nettbasert
Meld meg på ›
I samarbeid med:
Fageksperter innen bedriftsledelse
Varighet
1-2 semestre (velg selv)
Oppstart
Hver dag hele året
Pris
Kr 26 500,-

Bli Byggeleder/Mester!

Bedriftsledelse er første del av vår nettbaserte byggelederutdanning. Utdanningen kvalifiserer til søknad om Mesterbrev.

Faglig innhold

Økonomisk ledelse

  • entreprenørskap og etablering
  • økonomistyring
  • etikk og samfunn

Markedsføringsledelse

  • grunnleggende markedsføring
  • markedsføring av tjenester
  • markedsføringsstrategi

Organisasjon og personalledelse

  • organisering av administrasjonen
  • bedrifts- og medarbeiderutvikling
  • lederstiler, lederroller og motivasjon

Å lede byggeprosjekter er et stort ansvar. Derfor er vi stolte av å kunne tilby en byggelederutdanning som er skreddersydd for byggebransjen. Vi vet at dokumentasjon stadig blir viktigere. Derfor har vi utviklet et studium som gir deg en strukturert plan for skriftlig øvelse. 

Gjennom selvstudier, videoforelesninger og webinarer får du den faglige oversikten og veiledningen du trenger. Nytt fra september 2019 er at du får muligheten til å snakke med veilederen din og medstudenter på webinarer som vil arrangeres circa annenhver uke. Vi arrangerer også en frivillig oppstartsamling på Gardermoen hvert semester. Der vil du få svar på alle spørsmål du måtte ha om faglig innhold og praktisk gjennomføring.

Neste oppstartseminar

Tid: 15.-16. februar 2020

Sted: Scandic Oslo Airport hotel

 

Les: Webinarer som møteplass

Delstudiet Bedriftsledelse gir deg innsikt i fagområdene økonomisk ledelse, markedsføringsledelse og organisasjon- og personalledelse. Formålet er å øke din kompetanse om hvordan en virksomhet etableres, drives og utvikles.

Studieplan for begge delstudier på byggelederutdanningen

 

Bakgrunn

Studiet retter seg spesifikt mot tømrere, murere og rørleggere som ønsker bli kvalifisert til å skunne søke om Mesterbrevet. Studiet er også åpent for andre som ønsker en god byggelederutdanning. 

Du har kanskje ønsket å ta en mesterutdanning en god stund allerede? Når de to nettbaserte delstudiene er fullført søker du selv om Mesterbrevet. Du finner søknadsskjemaet her

Les mer om krav ved søknad om Mesterbrev

For å fullføre byggelederutdanningen tar du også delstudium 2: Faglig ledelse.

 

Muligheter

Med utdanningen får du kompetanse om økonomisk ledelse, markedsføringsledelse og personalledelse. Dette gjør at du kan starte ditt eget firma og skape din egen karriere.

Ved bestått eksamen i bedriftsledelse kan du fullføre utdanningen med studiet Faglig ledelse. Ved bestått eksamen i Faglig ledelse er du kvalifisert til å søke om mesterbrev, dersom du har svennebrev som tømrer, murer eller rørlegger.

En annen mulighet er å bygge mer kompetanse med studiet Prosjektledelse for å kunne lede større byggeprosjekter. Byggelederutdanningen åpner også for studier innenfor taksering.

 

 

Meld deg på

Påmelding utdanning