Studiepoeng

Hvorfor Studere Ved Norges Eiendomsakademi (2)

For å ta et studiepoeng givende studium ved Norges Eiendomsakademi (NEAK) - søker du opptak ved Høgskulen på Vestlandet i tillegg til å registrere din påmelding hos oss.

Studier i samarbeid med Høgskulen på Vestlandet:

  • Utvikling av eiendom - juridisk og økonomisk forvaltning høst 2021
  • Teknisk forvaltning - bygningsfysikk, FDVU og ombygging vår 2021

Søknad til opptak

Etter du har registrert deg går du til ny søknad og velger oppdrag à oppdrag høst 2020. Der får du opp en nedtrekksmeny hvor TAK801 skal ligge nederst.

Registrer søknad på studiet du har avtale om å ta, og eventuelt samtykk til at høgskolen innhenter vitnemålsinformasjon fra andre institusjoner

Last opp dokumentasjon på utdanning- og/eller arbeidskompetanse

Du får automatisk tilsendt kvittering på e-post når registreringen er fullført.

Opptakskravet er generell studiekompetanse eller realkompetanse. For at Høgskulen skal kunne registrere deg som student ved HVL så trenger de opplysninger fra deg, om din tidligere kompetanse som samsvarer med generell studiekompetanse eller realkompetanse. 

Generell studiekompetanse og realkompetanse

Høgskulen tar kontakt med deg dersom det trengs mer informasjon fra deg, og det sendes en endelig bekreftelse på e-post når opptaket er ferdig. Den får du samtidig med de andre i kullet ditt.

Det er mulighet for å logge seg inn i søknadsweb, og laste opp dokumentasjon i etterkant av registreringen, helt frem til fristen.

  • For spørsmål knyttet til registreringsprosessen ta kontakt med opptak@hvl.no

 

 

 

Oppdatert 24. januar 2020.