Studentvelferd

Som student hos oss har du tilgang til en rekke velferdstilbud. Vi er opptatt av at du skal trives som student ved NEAK.

student lytter til podcast

Verktøy

Som deltidsstudent kan du dra nytte av en rekke nyttige verktøy.

  • Statens Kartverk Matrikkel og kartverkstjenester (tilgangspakke) – Matrikkelen er Norges offisielle eiendomsregister. Registeret inneholder informasjon om eiendomsgrenser, areal, bygninger, boliger og adresser.
  • Sintef byggforsk kunnskapssystemer – Abonnementet gjelder i utgangspunktet for Byggforskserien. Du kan også, som et tillegg, kjøpe tilgang til Byggebransjens våtromsnorm.
  • Standard Online er leverandør av standarder, normer og relaterte produkter til hele det norske samfunn, men hovedmålgruppene er bedrifter, offentlig sektor og utdanningsinstitusjoner. Du får tilgang til alle standarder som er definert i pensum og som er inkludert i studieprisen i digital utgave. På e-læringsportalen finner du fagrommet der du får tilgang. Du får 70 % rabatt på papirutskrifter av pensumstandarder (ikke innbundet) dersom du ønsker å bestille slike.

Konferanser

I løpet a studietiden din vil du kunne få tilbud om enten gratis eller rabattert deltagelse på forskjellige konferanser. Dette tilbys i regi av NEAK eller ulike relevante samarbeidspartnere. I forbindelse med oppmøteseminarer eller konferanser gir vi deg en rabattkode som kan benyttes ved bestilling av overnatting.

Karrieresider

Gjennom våre karrieresider formidler vi stillingsutlysninger for bedrifter som ønsker å knytte seg til deg som studerer eller har studert ved NEAK.

Studenttorget viser studentrabatter og studentvennlige bedrifter i Norge. Du kan selv søke etter ønsket sted og type rabatt du ønsker. Se mer på studenttorget.no/studentrabatter.

Psykisk helse

Studenter sliter mer med psykiske problemer enn resten av befolkningen i samme aldersgruppe. Dette har blitt en særlig utfordring etter pandemien. Det finnes lavterskeltilbud for å sikre god psykisk helse. Studenttelefonen er et gratis og anonymt lavterskeltilbud for alle studenter som trenger noen å snakke med. De som svarer har god kjennskap til studentlivet, og har taushetsplikt. Kirkens SOS har en chattetjeneste der du kan prate om det du vil. De har også en døgnåpen telefon hvor du møter et lyttende medmenneske når du trenger det.

tenkende student

Rop ut!

Tilbakemeldinger fra deg som student trenger vi for å sikre forbedringer, standardiseringer og etterlevelse av krav i lov og forskrift.

ung drømmende kvinne