Samler skadebransjen på årlig konferanse

Er vi forberedt på de utfordringene som skadebransjen vil møte i fremtiden? I 2023 arrangerer vi Norsk Skadekonferanse mandag 13. og tirsdag 14. februar.

Konferansen arrangeres av Norges Eiendomsakademi og Norsk takst. Konferansen har i år fokus på bærekraft, skadebegrensning og redusert skadeomfang. Vi har invitert tidligere sjefsingeniør i vegdirektoratet Tormod Dyken som vil snakke om hva som egentlig skjedde med Trettenbrua. Flom, storm og svak konstruksjon er en tematikk som alltid er like aktuelt. Leder i Takst Eiendom Bjørn Sævild og fagkonsulent i Fremtind Jens Krog vil snakke om problemstillinger her.

Hvilke skader ser vi på betong? Og hvordan fungerer egentlig fjernavlesning av vannskader? De beste fra bransjen vil diskutere flere aktuelle problemstillinger. Videre får vi en grundig gjennomgang av brannsikkerhet ved skadereperasjon med Geir Drangsholt fra Safezone. Vi får vist gode eksempler på skadesaker og hvordan man beskriver merverdi. Det blir satt av gode pauser og tid til å snakke med bransjen og dele erfaringer!

Espen Fuglesang og Nils-Øyvind Andersen i NEAK
Adm. direktør Espen Fuglesang og Fagsjef Nils Øyvind Andersen i NEAK.

Administrerende direktør Espen Fuglesang og Fagsjef Nils-Øyvind Andersen i NEAK håper og tror at konferansen også i år blir en god arena for å knytte relasjoner mellom aktørene i bransjen.

Meld deg på Norsk skadekonferanse

Norsk skadekonferanse
Skadetaksering

Norsk skadekonferanse