Norsk takst samler skadebransjen på årlig konferanse

Norsk takst samler nok en gang skadebransjen på en årlig konferanse. Er vi forberedt på de utfordringene som skadebransjen vil møte i fremtiden? Norsk takst Skadekonferanse arrangeres mandag 13. og tirsdag 14. februar.

Er vi forberedt på de utfordringene som skadebransjen vil møte i fremtiden?

Norsk takst samler skadebransjen for å se nærmere på de utfordringene som bransjen møter. Konferansen har fokus på bærekraft, skadebegrensning og redusert skadeomfang. Vi har invitert tidligere sjefsingeniør i vegdirektoratet Tormod Dyken som vil snakke om hva som egentlig skjedde med Trettenbrua. Flom, storm og svak konstruksjon er en tematikk som alltid er like aktuelt. Leder i Takst Eiendom Bjørn Sævild og fagkonsulent i Fremtind Jens Krog vil snakke om problemstillinger her.

Skader på betong, brannsikkerhet og vannskader

Når skadebransjen samles er det nok av temaer å dyppe ned i. Hvilke skader ser vi på betong? Og hvordan fungerer egentlig fjernavlesning av vannskader? De beste fra bransjen vil diskutere flere aktuelle problemstillinger. Videre får vi en grundig gjennomgang av brannsikkerhet ved skadereperasjon med Geir Drangsholt fra Safezone. Vi får vist gode eksempler på skadesaker og hvordan man beskriver merverdi. Det blir satt av gode pauser og tid til å snakke med bransjen og dele erfaringer!

Norsk takst samler skadebransjen
Norsk takst samler skadebransjen. Adm. direktør Espen Fuglesang og Fagsjef Nils Øyvind Andersen i datterselskapet NEAK er ansvarlig for gjennomføringen av konferansen.

Når Norsk takst samler skadebransjen vil de ved hjelp av datterselskapet NEAK ivareta arrangementet med aktuell tematikk på programmet. Administrerende direktør i NEAK Espen Fuglesang tror konferansen blir en god arena for å knytte relasjoner mellom aktørene i bransjen.