Bedriftstilpassede kurs

Kurs _webinarer _taksering _bygg _eiendom

Vi kan tilby tilpassede dagskurs eller webinarer for din bedrift.

Alle bedrifter har ulike kompetansebehov. Ved å ta kontakt med oss kan vi hjelpe deg og din bedrift med å skreddersy kurs etter det behovet som er der. Dersom flere i din virksomhet har behov for kompetanseheving innen samme fagemne, kan vi arrangere et kurs i deres lokaler og etter deres tidsplan.

Vi har et kompetansenettverk som består av over 100 fageksperter innen bygg- og eiendomsfaget. Våre fageksperter gir en opplæring som er tilrettelagt etter de krav du møter i arbeidslivet.

Kurs ved hjelp av webinarer

Fordelen med å delta på et webinar er at du slipper å bruke tid på reise. Når vi gjennomfører et webinar, mottar du en lenke til webinaret på e-post. Det eneste du trenger er god nettilgang og et headsett (dersom du sitter i åpent landskap). Flere fra din bedrift kan delta samtidig, enten fra hver deres pc eller fra et møterom med storskjerm hvor dere følger webinaret samlet.

Vi holder regien og fremdriften, og vår fagekspert holder et foredrag som er tilpasset deres behov. Dere kan stille spørsmål underveis, akkurat som på et vanlig oppmøtekurs. Dere vil selvsagt få tilgang til kursmateriell, og vi gjør et opptak av webinaret som blir frigitt til dere i en periode i etterkant. 

Vi kan skreddersy kurs og webinarer om det meste innenfor bygg- og eiendomsfaget, for eksempel:

  • Byggesaksbehandling: Behandling av byggesøknader, ulovlighetsoppfølging og tilsyn. Foreleser webinar: Sigurd Hoelsbrekken, Sivilingeniør.
  • Teknisk eiendomsforvaltning: Myndighetskrav, Plan- og bygningsloven, veiledning DIBK og relevante forskrifter og lover. Foreleser webinar: Svein Gangsø, Sivilingeniør og montør.

 

Varighet

Du velger selv hvor lenge kurset/webinaret skal vare, alt fra et par timer til flere dager.

 

Er dette interessant?

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

Anja  

Kontaktperson

Anja Holt

T: 22 08 76 10

M: 971 54 480

E: anja@neak.no    

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oppdatert januar 2019.