Bedriftstilpassede kurs

Bedriftstilpassede _kurs _Norges _Eiendomsakademi

Vi kan tilby tilpassede dagskurs eller webinarer for din bedrift.

Alle bedrifter har ulike kompetansebehov. Ved å ta kontakt med oss kan vi hjelpe deg og din bedrift med å skreddersy kurs etter det behovet som er der. Dersom flere i din virksomhet har behov for kompetanseheving innen samme fagemne, kan vi arrangere et kurs i deres lokaler og etter deres tidsplan.

Vi har et kompetansenettverk som består av over 100 fageksperter innen bygg- og eiendomsfaget. Våre fageksperter gir en opplæring som er tilrettelagt etter de krav du møter i arbeidslivet.

 Webinarer _Norges _Eiendomsakademi (2)

Kurs ved hjelp av webinarer

Fordelen med å delta på et webinar er at du slipper å bruke tid på reise. Når vi gjennomfører et webinar, mottar du en lenke til webinaret på e-post. Det eneste du trenger er god nettilgang og et headsett (dersom du sitter i åpent landskap). Flere fra din bedrift kan delta samtidig, enten fra hver deres pc eller fra et møterom med storskjerm hvor dere følger webinaret samlet.

Vi holder regien og fremdriften, og vår fagekspert holder et foredrag som er tilpasset deres behov. Dere kan stille spørsmål underveis, akkurat som på et vanlig oppmøtekurs. Dere vil selvsagt få tilgang til kursmateriell, og vi gjør et opptak av webinaret som blir frigitt til dere i en periode i etterkant. 

Vi kan skreddersy kurs og webinarer om det meste innenfor bygg- og eiendomsfaget, for eksempel:

  • Byggesaksbehandling: Behandling av byggesøknader, ulovlighetsoppfølging og tilsyn. Foreleser webinar: Sigurd Hoelsbrekken, Sivilingeniør.
  • Teknisk eiendomsforvaltning: Myndighetskrav, Plan- og bygningsloven, veiledning DIBK og relevante forskrifter og lover. Foreleser webinar: Svein Gangsø, Sivilingeniør og montør.

 

Varighet

Du velger selv hvor lenge kurset/webinaret skal vare, alt fra et par timer til flere dager.

 

Er dette interessant?

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

Jeanette Ny

Kontaktperson

Jeanette S. Stenmark

T: 22 08 76 10

M: 980 00 833

E: jeanette@neak.no

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oppdatert januar 2019.