Ønsker du et bedriftstilpasset kurs?

Ønsker du et bedriftstilpasset kurs? Alle bedrifter har ulike kompetansebehov. Vi kan hjelpe deg og din bedrift med å skreddersy kurs etter det behovet som er der. 

Student peker på diagram

Bedriftstilpassede kurs i ulike varianter

Ønsker du et bedriftstilpasset kurs? Dersom flere i din virksomhet har behov for kompetanseheving innen et fagområde, kan vi arrangere et kurs i på ulike måter. Enten fra dine lokaler, via et webinar i sanntid eller gjennom et nettkurs med videosnutter og interaktive oppgaver. Et bedriftstilpasset kurs skjer etter din tidsplan. Vi har et kompetansenettverk som består av over 100 fageksperter innen bygg- og eiendomsfaget. Våre fageksperter kan gi en opplæring som er tilrettelagt etter de krav du møter i arbeidslivet.

Noen av våre undervisere

Kurs via webinar

Dersom du ønsker et bedriftstilpasset kurs kan et webinar være en god løsning. Fordelen med å delta på et webinar er at du slipper å bruke tid på reise. Når vi gjennomfører et webinar, mottar du en lenke til webinaret på e-post. Det eneste du trenger er god nettilgang og hodetelefoner (dersom du sitter i åpent landskap). På et bedriftstilpasset webinar kan flere fra din bedrift delta samtidig, enten fra egen pc eller fra et møterom med storskjerm. Da kan dere følger webinaret samlet. Alle kan stille spørsmål underveis, akkurat som på et vanlig oppmøtekurs. Vi gir selvsagt tilgang til kursmateriell i etterkant. Et opptak av webinaret kan frigis til dere i etterkant ved behov. Finn høyaktuelle kurs for bygg- og eiendomsbransjen på våre kurssider!

Kurs for en bedrift
Fra kurs i el-taksering

Har du spørsmål?