Bedriftstilpassede kurs

Alle bedrifter har ulike kompetansebehov. Vi kan hjelpe deg og din bedrift med å skreddersy kurs etter det behovet som er der. 

Student peker på diagram

Nye krav i arbeidslivet

Dersom flere i din virksomhet har behov for kompetanseheving innen et fagområde, kan vi arrangere et kurs i dine lokaler og etter din tidsplan. Vi har et kompetansenettverk som består av over 100 fageksperter innen bygg- og eiendomsfaget. Våre fageksperter kan gi en opplæring som er tilrettelagt etter de krav du møter i arbeidslivet.

Kurs ved hjelp av webinarer

Fordelen med å delta på et webinar er at du slipper å bruke tid på reise. Når vi gjennomfører et webinar, mottar du en lenke til webinaret på e-post. Det eneste du trenger er god nettilgang og hodetelefoner (dersom du sitter i åpent landskap). Flere fra din bedrift kan delta samtidig, enten fra hver deres pc eller fra et møterom med storskjerm. Da kan dere følger webinaret samlet. Alle kan stille spørsmål underveis, akkurat som på et vanlig oppmøtekurs. Vi gir selvsagt tilgang til kursmateriell i etterkant. Et opptak av webinaret kan frigis til dere i etterkant ved behov. Finn høyaktuelle kurs for bygg- og eiendomsbransjen på våre kurssider!

Kurs for en bedrift
Fra kurs i el-taksering

Avhendingsloven Boligsalg byggeledelse Byggematerialer Byggeteknikk Bygningssakkyndig e-læring eksamen ekstremvær Fagskole forsikring forsikringsutredere hjemmeeksamen Klarspråk mesterutdanning Miljøforvaltning Moodle naturskade nettkurs Nettstudier prosjektledelse regelverk sanering skadetaksering Språkveileder Studiepoeng Studieteknikk takstingeniør TEGOVA Tilstandsanalyse Tilstandsrapport Videoforelesning

Har du spørsmål?