Et initiativ fra Norsk takst avdeling Troms og Finnmark



Vi ser frem til to dager med faglig påfyll, engasjerende diskusjoner og nye opplevelser!
-
Bestill hotellrom her
-
Meld deg på fellesmiddagen på hotellet 17. april her
-
Meld deg på Snøskutertur langs Grense Jakobselv 18. april her
-
Meld deg på fellesmiddagen på Snøhotellet 18. april her
Program fredag 17. april
11.00-12.00: Felles lunsj
12.00-15.00: Nedgang i omsetningsverdi ved Takstingeniør Torgeir Hardersen
18.00: Felles middag på Thon Hotel Kirkenes
Program lørdag 18. april
10.00-12.00: Skadetaksering – Barrierer og Muligheter ved Anders Eik, Avdelingsleder Innkjøp i KLP Skadeforsikring
12.00-13.00: Felles lunsj
13.00- Snøskutertur langs Grense Jakobselv. Du kan lese mer om det her.
20.00: Felles middag på Snøhotellet i Kirkenes.
Den faste årlige etterutdanningsavgiften dekker konferansen for sertifiserte takstmenn i Norsk takst som er underlagt obligatorisk etterutdanning. Konferansen gir uttelling for 10 kurstimer til etterutdanningen i Norsk takst. Eventuell middag, og overnatting kommer i tillegg.
Studenter ved NEAK og Honnørmedlemmer i Norsk takst får gratis foredrag på konferansen, men blir fakturert for lunsj/dagpakke på Kr 1200,-.
Takstfullmektige får 15% rabatt på ordinær pris. Altså da Kr 6800,-.
Du er velkommen til å delta selv om du ikke er medlem i Norsk takst. Priser som gjelder deg er som følgende:
Én person fra firma: To dager Kr 8000,- per person inkluderer to dagpakker.
Én dag koster Kr 4000,-. I tillegg kommer eventuell middag og overnatting.
To eller flere personer fra samme firma får 15% rabatt. Altså da Kr 6800,- per person.
Er du medlem i NITO får du 15% rabatt. Altså da Kr 6800,-
Konferanser kan du melde deg av kostnadsfritt inntil to måneder før konferansen. Ved uteblivelse på konferansen faktureres full avgift. Melder du deg av etter fristen faktureres du 3.000, – i avbestillingsgebyr. Påmelding til middager er bindende, og må derfor betales selv ved uteblivelse.
Har du spørsmål?

Hurtigpåmelding
For deg som er Norsk takst medlem.
Dette kurset er utviklet i samarbeid med: