Takstmann søkes i Molde eller Kristiansund

Takstmann Øyås AS søker nå etter en ny takstkonsulent/takstmann.

Takstmann Øyås AS

Om Takstmann Øyås AS

Takstmann Øyås AS er et godt etablert takstfirma med et godt omdømme. I 2019 ble vi kåret til Gasellebedrift. Vi har hatt en positiv vekst i alle årene og vi søker nå etter flere folk. Vi er sertifiserte for et bredt spekter av oppdrag; boligsalgsrapport, skadetaksering, tilstandsvurdering til verditaksering av boliger og næringseiendommer.

Takstmann Øyås AS er tilknyttet Norsk Takst, og arbeider i henhold til takstbransjens strenge etiske regler. Vi holder oss kontinuerlig faglig oppdaterte slik at våre kunder er sikret kvalifisert, pålitelig og objektiv taksthjelp.

takstmann søkes

Om stillingen

Vi søker etter en ny takstmann helst i Molde eller Kristiansund. Det vil i hovedsak være innen skadetaksering og boligtaksering vi vil styrke vårt team. Den vi søker er faglig sterk, genuint interessert i takseringsfaget og leverer punktlig. Den vi søker vil være aktivt med å søke nye markedsområder sammen med resten av vårt team.

Arbeidssted vil være i tilknytning til Takstmann Øyås sitt hovedkontor i Surnadal og kontoret i Molde, men med mulighet for fleksible løsninger. Det må påregnes reisevirksomhet og perioder med større arbeidsbelastning. Personer som søker må ta nødvendig og relevant utdanning og etterutdanning.

Vi søker deg som har

  • utdanning innen byggfaget (Mesterbrev, ingeniør, teknisk fagskole e.l.)
  • relevant takstutdannelse fra NEAK – et pluss, men ingen betingelse
  • erfaring som prosjektleder fra saneringsbransjen eller annen erfaring med forsikringsskader kan være en fordel
  • erfaring fra fagområdet
  • god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne.
  • er løsningsorientert og har gode samarbeidsevner
  • høye krav til kvalitet og kundebehandling.
  • evnen til å arbeide strukturert, målrettet og viser beslutningsdyktighet
  • erfaring med å jobbe på digitale plattformer.

Hva du kan forvente deg av Takstmann Øyås AS

Takstmann Øyås AS tilbyr varierende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt og hektisk arbeidsmiljø. Du vil bli en del av et sterkt faglig miljø. Vi jobber kontinuerlig med faglig utvikling og sosiale samlinger er prioritert. Store muligheter for fremoverlente takstmenn ansatt hos oss.

Takstmann Øyås AS har et godt omdømme og er et selskap i vekst. Over tid så har vi hatt en god vekst i hele Midt-Norge og sørover. Ønsker derfor at du blir med på å utvikle oss ytterligere i denne regionen. Vi tilbyr konkurransedyktige lønn, betingelser, gode pensjons- og personalforsikringsordninger.

Søknadsfrist: Fortløpende.

Søknad

Hvis du er interessert i å søke eller synes at dette er interessant, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Send gjerne noen ord om deg, din utdannelse og praksis, så hører du fra oss.

Spørsmål om stillingen rettes til:

Nils Håvar Øyås, Daglig leder.

Telefon: 46 41 46 43

Søknad med CV og dokumentasjon sendes til e-post: nils@takstmannoyas.no