Er du bygningsutdannet og kunne tenke deg å jobbe som Takstingeniør?

Takstgruppen AS opplever stor vekst sentralt på Østlandet og søker derfor etter flere dyktige og engasjerte kollegaer til flere av våre kontorer.

Vedkommende vi søker etter må være topp motivert til å utgjøre en forskjell for våre oppdragsgivere, og sammen med laget sikre at vi opprettholder posisjonen som kvalitetsledende og verdsatt. 

Vi ønsker å øke andelen kvinner i vår bransje og oppfordrer derfor til spesielt dere til å søke jobb hos oss. 

Det vil være behov innenfor flere av våre fagområder, og kandidatene vi søker etter kan være aktuell for skade, bolig og næring. 

Ansatte i Takstgruppen
Ansatte i Takstgruppen AS

Kvalifikasjoner og egenskaper

 • Utdanning innen byggfaget (fag/svennebrev, mesterbrev, ingeniør, teknisk fagskole e.l.)
 • Erfaring fra fagområdet
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne
 • Høye krav til kvalitet og kundebehandling
 • Struktur og selvstendighet
 • Er vant med å jobbe på digitale plattformer
 • Salg

Vi tilbyr

 • Trivelig lokalkontor med fantastisk kultur
 • Ansettelse i et bransjeledende selskap med store ambisjoner
 • Muligheter for personlig utvikling og faglig ansvar i et ledende fagmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Utdanning samtidig som man er takstfullmektig ved manglende utdanning

Tiltredelse etter avtale.

Arbeidssted tilknyttet følgende kontorer: Hvam/Olavsgaard, Jessheim, Dokka, Lena og Lillehammer.

Takstgruppen AS er inne i en positiv utvikling, og vi ønsker at våre nye medarbeidere vil være med på videreutvikling av firmaet.

Om arbeidsgiveren

Takstgruppen ble etablert i 2009, og er har hovedkontor på Lena og avdelingskontor på Jessheim, Dokka og Lillehammer. Vi jobber med takseringstjenester innen bolig, næring, landbruk, skade, naturskade, skjønn, reklamasjon ved eierskifte, energirådgivning og uavhengig kontroll. Vår visjon er «kvalitetsledende og verdsatt» og våre verdier er «presisjon, relevant og trøkk» og disse er viktige rettesnorer i alt arbeid vi utfører. Vi jobber i store deler av Norge og er til sammen ca. 80 takstingeniører inkludert ansatte og samarbeidspartnere.

Takstgruppen har siden oppstarten hatt en betydelig utvikling og vekst med gode resultater i selskapet. I 2015 – 2021 ble bedriften kåret til gasellebedrift og vi er i fortsatt vekst. I 2021 ble vi miljøsertifisert med ISO 14001 ledelsessystem for miljø, og vi er klimanøytrale. Vi har fokus på å være en bærekraftig bedrift og jobber med å redusere vårt CO2 utslipp gjennom blant annet digitalisering, gjenbruk, gjennomføring av videobefaringer, energirådgivning etc. Vår omsetning i 2022 var ca. 43 millioner NOK, og vi skal fortsatt utvikle oss og vokse.

Takstbransjen er i endring og vi har inngått avtaler som gjør at vi har behov for flere dyktige fagfolk på laget.
Vi ønsker derfor å styrke vår kapasitet, og søker etter kompetente personer som kan være med å bygge Takstgruppen videre.

Kontaktperson

Dan Simon Andreassen

Stillingstittel: Leder bolig

Mobil: 452 72 231

Har du en stillingsutlysning du ønsker å dele med NEAKs studenter og nettverk? Send en e-post merket NEAK Karriere til post@neak.no

studenter taksering