Meteorittnedslag, jordskjelv eller vulkanutbrudd

– Som en del av din nye arbeidshverdag i Togin?

Vi kan ikke love deg noen av disse naturulykkene. Men skader som skyldes storm, flom eller skred vil du helt sikkert komme i befatning med. Som Takstingeniør/Bygningssakkyndig hos Togin lover vi deg dager med et variert innhold, fra små enkle oppdrag til større hendelser. Du kommer til steder du ikke har vært tidligere, du må gjennomføre små enkle befaringer og du må stå ovenfor krevende byggtekniske utredninger. Du skal rapportere, du skal følge opp dine prosjekt og du må være god i de medmenneskelige situasjonene som vil oppstå. Å håndtere flere oppgaver samtidig er ditt krydder i hverdagen – som sagt, vi lover deg dager med et variert innhold.

Vi oppretter avdelingskontor i Innlandet og Møre og Romsdal

Vi søker deg som er en engasjert og selvstendig medarbeider til å bli med på etableringen av våre nye avdelingskontor i henholdsvis Innlandet og Møre og Romsdal. Du vil spille en sentral rolle i å utvikle og styrke vår tilstedeværelse i regionene. Dine ansvarsområder vil i hovedsak være skadetaksering og byggeledelse, men arbeid innenfor andre områder må også regnes med.
Vi søker i samme anledning etter flere medarbeidere med samme kvalifikasjoner til vårt hovedkontor i Buvika.

Er dette deg:

 • Har minimum mesterbrev eller teknisk fagskole.
 • Fordel med erfaring innen forsikring/skadetaksering.
 • Har takstutdanning (denne kan gjennomføres etter ansettelse).
 • Er selvstendig, selvgående og serviceinnstilt.
 • Har sterk relasjonell kompetanse og er god til å kommunisere både skriftlig og muntlig.
 • Besitter gode analytiske evner og god arbeidskapasitet.
 • Har førerkort klasse B.

Vi tilbyr:

 • En fast stilling i et faglig dyktig og inkluderende felleskap.
 • Muligheten til å være en del av et dynamisk og voksende selskap.
 • Grundig opplæring og gode utviklings- og utdanningsmuligheter.
 • God støtte og oppfølging fra hovedkontoret i Buvika for å sikre din suksess.
 • Et svært godt arbeidsmiljø med konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.
 • Tilgang til tjenestebil/firmabil.

Om arbeidsgiver

Togin har sin opprinnelse tilbake til 60-tallet og har over tid utviklet seg til å bli en betydelig leverandør av tjenester innenfor blant annet taksering, byggeledelse, byggesøknadsprosesser og uavhengig kontroll. Våre ansatte innehar varierende formal- og realkompetanse med en lang erfaring i takstbransjen. Vi jobber innenfor ett bredt spekter fra små private prosjekter til næringseiendommer og opp til store komplekse verneverdige bygg. Vi leverer på kvalitet og kompetanse. Togin er medlem av Takstnett, Norges største samarbeidsforum for takstingeniører. Forumet består av anerkjente og profesjonelle takstforetak. Takstnett har over 60 lokasjoner med 100 takstingeniører i sitt nettverk spredt utover hele landet.

Hovedkontoret til Togin er i Buvika, utenfor Trondheim.

Hvis du er klar til å ta utfordringen med å etablere og bli en del av våre nye avdelingskontor eller bli en del av hovedkontoret, send inn din søknad og CV innen 21.6.24 til:
Tove Hepsø th@togin.no / tel. 45614463

Vi ser frem til å høre fra deg!

www.togin.no

Ser du etter en ny kollega?

Har du en stillingsutlysning du ønsker å dele med NEAKs studenter og nettverk? Send stillingsutlysningen på e-post til post@neak.no så hjelper vi deg med å videreformidle utlysningen til vårt nettverk.

NEAK karriere