Gratis rådgivning

Har du spørsmål om høstens utdanning eller kurs? Benytt deg av gratis rådgivning nå!

gratis rådgivning

Hva du velger å studere avhenger av en rekke ting. Bakgrunnen din kan være av betydning og selvsagt hva dine ønsker er for fremtiden. Kanskje er du usikker på om en fagretning virkelig passer for deg? Da er det lurt å hente informasjon slik at du kan ta en gjennomtenkt beslutning. Du kan kontakte oss på telefon eller e-post.

Bestill rådgivning

Jeg interesserer meg for:
Skriv gjerne en melding her.
Kontakt meg på
Samtykke(Påkrevd)

Har du spørsmål?

Takstmann, takstingeniør eller bygningssakkyndig?

Fageksperter innen taksering har tradisjonelt benyttet tittelen takstmann. Nå benytter imidlertid mange heller den kjønnsnøytrale tittelen takstingeniør. Mange av de som jobber med taksering har en bakgrunn som byggingeniør eller fagskoleingeniør. Tittelen bygningssakkyndig blir benyttet for å titulere en person som kan utføre tilstandsanalyser etter de nye reglene for trygg bolighandel. Derfor er tittelen benyttet i forskrift til avhendingslova.

Bli sertifisert takstmann, takstingeniør eller bygningssakkyndig

Kun gjennom vår takstutdanning kan du bli kvalifisert til å søke om medlemskap og sertifisering i Norsk takst. Å være sertifisert takstingeniør i Norsk takst er et kvalitetsstempel som verdsettes i markedet. For eksempel tilbyr Norsk takst et unikt fagmiljø og svært mange gode medlemsfordeler. Dersom målet ditt er å bli sertifisert anbefaler vi at du setter deg inn i deres krav til medlemskap. Før du starter på takstutdanningen kan du be om en prekvalifisering. Da kan du få vite om du vil kvalifisere til sertifisering etter endt utdanning.