Våtrom Grunnmodul og modul C
Våtrom Grunnmodul og modul C
Meld meg på ›
I samarbeid med:
Fagrådet for Våtrom (FFV)
Varighet
3 dager + oppgave
Oppstart
Se neste kursdato nedenfor
Pris
Kr 9000,-*

Våtromskurs for takstmenn

Bli sertifisert som takstmann for kontroll/tilstandsanalyse av våtrom etter BVN! Kurset avsluttes med eksamen.

Neste kurs: 

  • 12., 13. og 14. juni 2019.

 

Faglig innhold:

  • Skader og skadeårsaker
  • Lover, forskrifter, normer, krav til utførelse
  • Takstmannens oppdrag i tvistesaker
  • Produkter, godkjenningsordninger og krav
  • Byggemetoder og materialbruk, tidsepoker
  • Tilstandsanalyser
  • Kontroll av materialer, målemetoder
  • Oppgave 

Vi er godkjent arrangerør av våtromskurs for takstmenn gjennom Fagrådet for Våtrom (FFV). FFV har fastsatt at personer som skal foreta kontroll/tilstandsanalyse av våtrom iht. BVN må ha gjennomført og bestått Grunnmodul våtrom og modul C – Takst.

Ordningen Godkjent våtromsbedrift er et fellesskap av over 1000 BVN-sertifiserte våtromsbedrifter. Godkjente våtromsbedrifter står for seriøsitet, kunnskap og kvalitet.

Viktig informasjon

Du må ha tilgang til Byggebransjens våtromsnorm (BVN) når du går på kurs, og denne tilgangen kan du selv skaffe på forhånd. Du får rabatt kun ved å være aktiv student ved studier på Neak. For mer informasjon, ta kontakt med Roger Ellefsrud på telefon 918 51 796 eller e-post: roger@neak.no.

De som ikke er aktive studenter kan bestille selv via Sintef Byggforsk.

Våtromskurs avsluttes med eksamen. 

Forelesere

Arne Hansen har i 20 år jobbet som konsulent/rådgiver innen fuktproblematikk og våtrom. I tillegg har han engasjementer som prosjektleder og rådgiver innen byggadministrasjon. Hansen har utviklet kurs og holdt kurs i nevnte emner i over 20 år. Han er instruktør i Byggebransjens våtromsnorm i alle moduler.

Finn Stedjan, J&F Byggservice ANS. Takstingeniør Finn Stedjan har over 25 års samlet erfaring fra nybygg, rehabilitering, prosjektledelse, prosjektering, taksering og kontroll av utførelse.

 

Bakgrunn

Dokumentert utdannelse som takstmann/under NEAKs studieprogram for Tilstandsanalyse eller Taksering av skade på bygninger og løsøre med skjønn. Sertifiserte takstmenn i Norsk takst innen disse fagområdene kan også ta kurset. Andre søkere med adekvat utdanning og praksis kan vurderes i hvert enkelt tilfelle av FFV.

E-post: post@ffv.no

 

 

Muligheter

Bestått eksamen gir sertifikat som takstmann for kontroll/tilstandsanalyse av våtrom etter BVN og mulighet for bedriften å søke status som Godkjent Våtromsbedrift. 

Ordningen Godkjent våtromsbedrift er et fellesskap av over 1000 BVN-sertifiserte våtromsbedrifter. Godkjente våtromsbedrifter står for seriøsitet, kunnskap og kvalitet.

 

Meld deg på

Påmelding utdanning