Bedriftsledelse
Del 1 av byggelederutdanningen
Meld meg på ›
I samarbeid med:
Fageksperter innen bedriftsledelse
Varighet
1-2 semestre
Oppstart
Kontinuerlig på nett
Pris
Kr 24 750,-

Bli Byggeleder/Mester!

Bedriftsledelse er første del av vår nettbaserte byggelederutdanning. Utdanningen kvalifiserer til søknad om Mesterbrev.

Faglig innhold

Økonomisk ledelse

  • Entreprenørskap og etablering
  • Økonomistyring
  • Etikk og samfunn

Markedsføringsledelse

  • Grunnleggende markedsføring
  • Markedsføring av tjenester
  • Markedsføringsstrategi

Organisasjon og personalledelse

  • Organisering av administrasjonen
  • Bedrifts- og medarbeiderutvikling
  • Lederstiler, lederroller og motivasjon

Å lede byggeprosjekter er et stort ansvar. Derfor er vi stolte av å kunne tilby et nettbasert studium som gir deg den beste byggelederutdanningen du kan få. Våre tidligere studenter jobber som byggeledere, takstmenn, prosjektledere og eiendomsutviklere i alle deler av landet. For disse ble byggelederstudiet veien til en ny arbeidshverdag med flere muligheter.

Delstudiet Bedriftsledelse gir deg innsikt i fagområdene økonomisk ledelse, markedsføringsledelse og organisasjon- og personalledelse. Formålet er å øke din kompetanse om hvordan en virksomhet etableres, drives og utvikles.

Undervisningen gjennomføres ved selvstudium via vår e-læringsplattform. Det betyr at du kan gjennomføre studiet på deltid. Ved oppstart får du tildelt en personlig veileder. Du får tett oppfølging og kan føle deg trygg på at du får god faglig støtte. Gjennom selvstudier, interaktiv læring og videoforelesninger får du den faglige strukturen og oversikten du trenger.

Vi arrangerer en oppstartsamling på Gardermoen hvert semester, samt en eksamensforberedende samling. Disse er frivillige. Samlingene er studentens arena. Her får du god hjelp med faglige utfordringer som måtte dukke opp.

 

Bakgrunn

Studiet retter seg spesifikt mot tømrere, murere og rørleggere som ønsker å videreutdanne seg innen byggeledelse, taksering, prosjektledelse eller eiendomsforvaltning ved NEAK.

Studiene Bedriftsledelse (del 1) og Faglig ledelse (del 2) er åpent for alle som ønsker en god byggelederutdanning. Dersom du har svennebrev som tømrer, murer eller rørlegger kan du søke om Mesterbrev etter endt studium.

Les mer om krav ved søknad om Mesterbrev

For å fullføre byggelederutdanningen tar du delstudium 2: Faglig ledelse.

 

Muligheter

Med utdanningen får du kompetanse om økonomisk ledelse, markedsføringsledelse og personalledelse. Dette gjør at du kan starte ditt eget firma og skape din egen karriere.

Ved bestått eksamen i bedriftsledelse kan du fullføre utdanningen med studiet Faglig ledelse. Ved bestått eksamen i Faglig ledelse er du kvalifisert til å søke om mesterbrev, dersom du har svennebrev som tømrer, murer eller rørlegger. En annen mulighet er å bygge mer kompetanse med studiet Prosjektledelse for å kunne lede større byggeprosjekter. Byggelederutdanningen åpner også for studier innenfor taksering.

 

Meld deg på

Påmelding utdanning