Program Norsk takst Næringskonferanse
Klar for å få med deg de siste nyhetene og trendene innenfor næringseiendom? Her er programmet for konferansen 25. og 26. mars på Clarion Hotel Oslo.

Tirsdag 25. mars
09.00 | Kaffe, innsjekk og utstillervandring |
10.00 | Velkommen til en fremtidsrettet Næringskonferanse! ved Sture J. Pettersen, Presidenten i Norsk takst |
10.10 | Økonomisk landskap 2025: Trender og tendenser ved Erling Røed Larsen, Forskningssjef i Housing Lab |
11.00 | Eiendomsskatt og verdsettelsesstandarder ved Silje Aga Rogan, Advokat i Lund og Co DA |
11.30 | Pause og utstillervandring |
11.50 | EVS 2025: Hva betyr de nye standardene for næringseiendom? ved Daniel Helgesen, Administrerende direktør i Norsk takst |
12.00 | Hva inneholder den nye Energimerkeforskriften om næringsbygg? ved Terje Adsen, Seniorrådgiver i NVE |
12.30 | Energimerking for Næringsbygg – hvordan gjøres det? ved Viggo Leikanger, Faglærar Bygg og KEM hos Fagskulen Vestland |
13.00 | Lunsj |
14.00 | Næringsmarkedet i medgang og motgang ved Christian Ringnes, arbeidende styreleder i Eiendomsspar og Victoria Eiendom |
14.30 | Fra ambassade til signalbygg: En spektakulær forvandling ved Pål Kjetil Eian, Fagekspert bygningsfysikk i Norconsult |
15.15 | Pause og utstillervandring |
15.35 | Hvitsnippkriminalitet ved Petter Gottschalk, Professor emeritus – Institutt for ledelse og organisasjon på BI |
16.05 | KI i prosjektering: Fra visjon til virkelighet ved Kristin Svånå Piene, Customer Success & Domain expert i Consigli |
16.30 | Konferansen avsluttes for dagen |
18.00 | Felles middag på hotellet |
Onsdag 26. mars
09.00 | Velkommen |
09.05 | Kjøpesumsberegninger ved Christian Hartmann, Partner i SANDS Advokatfirma DA |
10.00 | Når hjørnesteinsbedriften forsvinner: Konsekvenser og muligheter ved Øystein Dieseth, Avdelingsleder i OPAK AS |
10.45 | Pause og utstillervandring |
11.00 | Utviklingstomter i et krevende marked – slik navigerer du verdifall og potensial ved Johan Berg-Svendsen, Daglig Leder av Veridian Analyse AS |
12.00 | Lunsj |
Har du spørsmål?
