Moodle

Elaering

Vi benytter læringsportalen Moodle. Moodle støtter 100% nettbaserte studier og kurs, og er verdens mest benyttede læringsplattform.

Din studieveileder vil sende deg brukernavn og passord ved studiestart. Tilgang til læringsportalen får du her. 

Nb: Ved noen samarbeidsstudier så vil e-læringsportalen til samarbeidspartner benyttes (Gjelder studier i samarbeid med Høgskulen på Vestlandet).

Ved første pålogging må du lese og godkjenne vår personvernerklæring. Dette handler om datasikkerhet og bruk av personopplysninger.

Når du er pålogget kommer du til startsiden hvor du finner en oversikt over dine studier eller kurs, som du kan klikke deg videre inn på. Gjør deg kjent med fagrommet slik at du vet hvor du finner informasjon og oppgaver.

Viktige beskjeder

I alle studier/kurs finnes det en oppslagstavle. Denne benyttes for å formidle viktige beskjeder til deg, og oppdateringer der sendes automatisk til din e-postadresse. Legg til noreply@kursportal.net til dine kontakter for å unngå at disse e-postene havner i din søppelpost. 

Tilgang fra mobil

Dersom du ønsker tilgang på mobil anbefaler vi å laste ned appen Moodle. Når du åpner appen skriver du inn neak.kursportal.net i feltet site adress. Når du har gjort dette kan du logge på som vanlig. Vær obs på at interaktive videosnutter ikke vil fungere fra mobile enheter. 

 

Lykke til med studiene!

 

 

Oppdatert februar 2020.