Våtromskurs Grunnmodul og modul C
Meld meg på ›
Sted
Thon Hotel Oslo Airport Gardermoen.
Oppstart
25. februar 2020
Varighet
Tre dager

Bli godkjent våtromsbedrift

Vi arrangerer våtromskurs etter Byggebransjens våtromsnorm (BVN).

Foreleser: Arne Hansen, Vinger Takst og Byggvurdering AS

I dette kurset benyttes Byggebransjens våtromsnorm (BVN) som kunnskapsbase. 

Kundene har forventninger til en håndverker med våtromsertifikat. Når du blir sertifisert håndverker, er det viktig at du følger anvisningene i Byggebransjens våtromsnorm (BVN) når du utfører arbeider i våtrom.

De som oppfyller opptakskravet for deltakelse på Modul A, er personer med relevant Norsk/nordisk fag-/svennebrev (eller fag-/svennebrev fra Polen, Tyskland, Estland, Latvia, Litauen godkjent av NOKUT) og personer med minimum 5 års relevant praksis opparbeidet i Norge. Praksis må dokumenteres.

Alle som har bestått eksamen i Modul A tildeles kursbevis og våtromssertifikat som fagarbeider for våtrom innen vedkommendes fagområde.

Innhold

Faglig innhold:

  • skader og skadeårsaker
  • lover, forskrifter, normer, krav til utførelse
  • takstmannens oppdrag i tvistesaker
  • produkter, godkjenningsordninger og krav
  • byggemetoder og materialbruk, tidsepoker
  • tilstandsanalyser
  • kontroll av materialer, målemetoder
  • oppgave 

Vi er godkjent arrangerør av våtromskurs for takstmenn gjennom Fagrådet for Våtrom (FFV). FFV har fastsatt at personer som skal foreta kontroll/tilstandsanalyse av våtrom iht. BVN må ha gjennomført og bestått Grunnmodul våtrom og modul C – Takst.

Ordningen Godkjent våtromsbedrift er et fellesskap av over 1000 BVN-sertifiserte våtromsbedrifter. Godkjente våtromsbedrifter står for seriøsitet, kunnskap og kvalitet.

Viktig informasjon

Du må ha tilgang til Byggebransjens våtromsnorm (BVN) når du går på kurs, og denne tilgangen kan du selv skaffe på forhånd. Du får rabatt kun ved å være aktiv student ved studier på Neak. For mer informasjon, ta kontakt med Roger Ellefsrud på telefon 918 51 796 eller e-post: roger@neak.no.

De som ikke er aktive studenter kan bestille selv via Sintef Byggforsk.

Våtromskurs avsluttes med eksamen. 

 

 

 

Foreleser

Arne Hansen har i 20 år jobbet som konsulent/rådgiver innen fuktproblematikk og våtrom. I tillegg har han engasjementer som prosjektleder og rådgiver innen byggadministrasjon. Hansen har utviklet kurs og holdt kurs i nevnte emner i over 20 år. Han er instruktør i Byggebransjens våtromsnorm i alle moduler.

Finn Stedjan, J&F Byggservice ANS. Takstingeniør Finn Stedjan har over 25 års samlet erfaring fra nybygg, rehabilitering, prosjektledelse, prosjektering, taksering og kontroll av utførelse.

 

 

 

 

 

 

Meld deg på

Kurspåmelding 2

Kurspåmelding 2