Norsk Skadekonferanse 2021
Meld meg på ›
Sted
Thon Hotel Arena, Lillestrøm
Dato
2.-3. desember 2021
Varighet
10.00-17.00 (dag 1) 09.00-15.00 (dag 2)

Bærekraft og miljøfokus i skadehåndtering

I samarbeid med Norsk takst inviterer vi til en spennende konferanse med fokus på kunnskapsdeling om skader. Norsk Skadekonferanse er en arena for alle aktører i skadebransjen.

Innhold

Årets skadekonferanse har fokus på bærekraft og miljøfokus i skadehåndtering. Vi har forelesere fra blant annet Finans Norge, Norsk Naturskadepool, Recover, KLP og Tryg Forsikring.

Klikk her for å se program

Kursavgift for deltakere som ikke er underlagt etterutdanningsavgift i Norsk takst:

Det gis rabatt ved flere konferansedeltakere fra samme firma. Husk derfor å oppgi firmanavn ved påmelding. 

  • Kr 6 995 Konferanse inkl. lunsj to dager. To fra ditt firma kr 13 000, (kr 6 500 per person) og tre fra ditt firma kr 18 000 (kr 6 000 per person).
  • Deltakelse på middag kommer i tillegg til kursavgift.

Reise og hotell

Bestilling av reise og hotellopphold gjøres på eget initiativ.

Sjekk her for ledig kapasitet: Thon hotel Arena

Hotellet er ganske fullt, men du kan eventuelt prøve nabohotellet, det er ca. 5 minutters gange mellom disse to hotellene.

Scandic Lillestrøm

Avbestilling

Avbestillingsfrist: 1. november 2021

Husk at det er bindende påmelding og at du må betale avmeldingsgebyr på kr. 3000,- dersom du ikke sier ifra om fravær innen avbestillingsfristen.

*Den faste årlige etterutdanningsavgiften dekker konferansen for sertifiserte takstmenn i Norsk takst som er underlagt obligatorisk etterutdanning.

*Konferansen gir uttelling for 20 kurstimer til etterutdanningen i Norsk takst.

Foreleser

Stille med stand?

Som sponsor kan din bedrift knytte mange kontakter under arrangementet. Sponsorer med stand får logo med i program og på skjerm i pauser. Ta kontakt med oss på e-post post@neak.no eller telefon 982 08 116 for mer informasjon om hvordan du kan bli sponsor og stille med egen stand.

Vi tilrettelegger for felles middag i restauranten på hotellet torsdag kveld 2. desember. Middagen er ikke inkludert i avgiften for konferansen. 

 

 

 

 

 

 

Meld deg på

Kurspåmelding 2

Kurspåmelding 2