Norsk Skadekonferanse 2020
Meld meg på ›
Sted
Lillestrøm
Når
3.-4. desember 2020

En møteplass for skadebransjen

I samarbeid med Norsk takst inviterer vi til en spennende konferanse med fokus på kunnskapsdeling om skader. Norsk Skadekonferanse er en arena for alle aktører i skadebransjen.

Dette er stedet hvor de som koordinerer, rapporterer, utbedrer skader og redder verdier møtes for faglig diskusjon og erfaringsutveksling.

Flere sentrale aktører fra skadebransjen vil dele sine erfaringer og vyer om utfordringene og mulighetene som kommer med arbeid innenfor taksering, forsikring, finansiering og skadeutbedring.

Innhold

Stille med stand?

Som sponsor kan din bedrift knytte mange kontakter under arrangementet. Sponsorer med stand får logo med i program og på skjerm i pauser. Ta kontakt med oss på e-post post@neak.no eller telefon 982 08 116 for mer informasjon om hvordan du kan bli sponsor og stille med egen stand.

Vi tilrettelegger for felles middag i restauranten på hotellet torsdag kveld 5. desember. Vi håper at det kommer like mange som i fjor på denne hyggelige sammenkomsten. Middagen er ikke inkludert i avgiften for konferansen. 

*Den faste årlige etterutdanningsavgiften dekker konferansen for sertifiserte takstmenn i Norsk takst som er underlagt obligatorisk etterutdanning.

Reise og hotell

Bestilling av reise og hotellopphold gjøres på eget initiativ

 

*Konferansen gir uttelling for 20 kurstimer til etterutdanningen i Norsk takst.

 

 

Foreleser

 

 

 

 

 

 

 

Meld deg på

Kurspåmelding 2

Kurspåmelding 2