Høstkonferansen i Reykjavík 2022
Meld meg på ›
Sted
Reykjavík, Island
Tidspunkt:
22.-25 september 2022
Påmeldingsfrist
FULLT
Bestill din reise

Konferansen som vil friste mest i år

I samarbeid med Oslo & Akershusavdelingen i Norsk takst inviterer vi til innholdsrike dager med faglig diskusjon og nettverksbygging i Reykjavík!

Derfor bør du være rask med bestillingen

Vi har forhåndsreservert for en gruppe slik at du kan delta på ulike aktiviteter sammen med gode kollegaer og venner. Husk at du må melde deg på konferansen på denne siden. I tillegg må du bestillle reise, hotellopphold og aktiviteter fra en gruppeside hos Expert Reiser. Der kan du lese om ulike aktiviteter og skreddersy ditt eget program.

 

Innhold

For program se her

I samarbeid med Oslo & Akershusavdelingen i Norsk takst inviterer vi deg til innholdsrike dager i Reykjavik. Du vil få høre bygningssakkyndig Ragnar Ómarsson fra Island fortelle om byggemetoder på Island med omvendt isolering. Takstingeniør Finn Stedjan vil gi en praktisk gjennomgang av IVIT.

Reykjaviks natteliv er viden kjent, og i kombinasjon med en deilig opplevelse i den nye SKY Lagoon kan dette bli en spennende helg. Du velger selv hva slags aktiviteter du ønsker å delta på i løpet av turen.

 

Vilkår påmelding til konferanse torsdag 22. til fredag 23. september

  • Det faglige innholdet på konferansen dekkes av årlig etterutdanningsavgift for sertifiserte takstmenn i Norsk takst.
  • Sertifiserte takstmenn i Norsk takst får godkjent konferansen med etterutdanningstimer.
  • I tillegg kommer en administrasjonskostand på kr. 1000,- faktureres fra Norges Eiendomsakademi ved påmelding.
  • Det er bindende påmelding til konferansen. Avmeldingsgebyr er på kr. 3000,- og faktureres fra Norges Eiendomsakademi.
  • Neak tar forbehold om endringer i programmet.

*Sertifiserte takstmenn i Norsk takst får dekket kursavgift for fire fulle kursdager gjennom den årlige etterutdanningsavgiften.

*Konferansen består av to halve dager med kurs, hvor hver av kursdagen gir 5 kurstimer, og totalt begge dagene gir godkjenning for 10 kurstimer.

Foreleser

Ragnar Ómarsson, Construction Engineer B.Sc. i Verkis

Takstingeniør Finn Stedjan har over 25 års samlet erfaring fra nybygg, rehabilitering, prosjektledelse, prosjektering, taksering og kontroll av utførelse. Han er sertifisert og godkjent takstingeniør gjennom Norsk Takst.

 

 

Meld deg på