Ble både mester og takstmann ved NEAK

Mester _Nord _AS

Takstbedriften Mester Nord AS er leverandør av en rekke taksttjenester.

Bedriften er Godkjent våtromsbedrift innen fagrådet for våtrom, og innehar Sentral Godkjenning i Uavhengig kontroll våtrom. 

Daglig leder Bjarne Hansen etablerte bedriften i 2015. Han har fullført utdanning i både byggeledelse og taksering ved Norges Eiendomsakademi. Bjarne Hansen har flere sertifiseringer innen taksering, og Mester Nord AS leverer en rekke taksttjenester innen verditaksering, boligsalgsrapportering, skadetaksering og rådgivning. 

- Utdanningen i byggeledelse (mesterbrev) samt bolig- og skadetaksering har jeg gjennomført gjennom selvstudier fra Hammerfest. Jeg har også aktivt deltatt på fagsamlingene som NEAK har arrangert i forbindelse med studiene. Byggelederutdanningen ga meg den nødvendige kompetansen for å kunne starte opp egen bedrift. Det jeg har lært om økonomistyring og markedsplanlegging har kommet godt med. Utdanningen resulterte også i Mesterbrev som bygg-/tømrermester.

- Siden oppstarten har iherdig jobbing vist seg å gi gode resultater. Jeg er svært heldig som får møte masse flotte mennesker gjennom min jobb som takstmann. Som daglig leder i bedriften får jeg også mange nye utfordringer.

Bedriften har fra første dag vært kontaktbar via mobil, e-post og en webside. I tillegg er Mester Nord AS kanskje den eneste takstbedriften med egen app.

- Fra første stund har det vært viktig å etablere en god plattform som gir grunnlag for videre utvikling av bedriften.  Jeg ser nå muligheten for å se etter nye og engasjerte medarbeidere eller samarbeidspartnere, forteller Bjarne Hansen.

 

 

Sist oppdatert: 7. juli 2016.