5 gode grunner til å studere ved Norges Eiendomsakademi

Hvorfor Studere Ved Norges Eiendomsakademi (1)

Ønsker du å bygge en karriere innen bygg og eiendom? Les hvorfor du bør velge NEAK for din videreutdanning!

1. Forelesere fra høgskoler og næringsliv

Vi henter mange av våre forelesere rett fra bygg- og eiendomsbransjen. De er fageksperter med lang erfaring og en unik innsikt i hvordan teori og gode verktøy benyttes i det virkelige arbeidslivet. For et best mulig studietilbud samarbeider vi også tett med fageksperter og forelesere fra Høgskulen på Vestlandet og Norsk Takst.

2. Personlig oppfølging og gode veiledere

Hos oss blir du ikke borte i mengden. Våre veiledere vil gi deg de tilbakemeldingene du trenger for å kunne fullføre studiet på en god måte. Du kan ta kontakt med både veileder og administrasjon gjennom e-læringsportal, e-post eller telefon.  

3. Nye relasjoner og nettverk i arbeidsmarkedet

Vi blir stadig kontaktet av bedrifter som ønsker å rekruttere nye medarbeidere, og bistår med å formidle relevante stillingsutlysninger. Gjennom NEAK karriere og egne nyhetsbrev til våre deltakere kan vi sette deg i kontakt med bedrifter. Mange deltakere bygger nye relasjoner gjennom samarbeid med medstudenter som også har unike bransjeerfaringer.

Se NEAK Karriere

 4. Fremtidsrettede studier

Vi jobber kontinuerlig med å tilrettelegge kompetanse etter de krav du møter i bygg- og eiendomsbransjen. I tillegg til å videreutvikle eksisterende studier tilbyr vi korte kurs for privatpersoner og bedrifter, slik at du kan holde deg oppdatert på alt fra lovverk og standarder til byggeteknikk og digitale verktøy.

Se korte bedriftstilpassede kurs

5. Moderne læringsformer

I likhet med de aller fleste bransjer går også bygg- og eiendomsbransjen gjennom en digitalisering. Vårt e-læringstilbud er godt egnet til å lære bort denne typen kompetanse. De fleste av våre studier er tilgjengelig på en av verdens mest moderne e-læringsplattform, Moodle. Der kan vi tilby skreddersydd e-læring på høyt nivå. 

 

 

Oppdatert mai 2019.