Vi søker Takstmann/Takstfullmektig

Takst Team _Vesteraalen

TakstTeam Vesterålen trenger takstmann/ takstfullmektig for oppdrag innen verdi- og skadetaksering. De aller fleste oppdrag er i Vesterålen.

Vi må øke kapasiteten grunnet jevnt økende oppdragsmengde, og søker derfor en eller flere takstmenn. Hos oss vil du få varierte oppdrag innen verditaksering, tilstandsrapporter samt skadetaksering. 

Primært ønsker vi en erfaren takstmann, men også du som har begynt på, eller skal begynne, på takstutdanningen vil kunne arbeide som taksfullmektig. Vi tilbyr mulighet for ansettelse som takstfullmektig, noe som innebærer at du forplikter deg til å starte på utdanningen som takstmann innen en viss tid og at du i tiden frem til du er godkjent takstmann arbeider i samarbeid med en godkjent takstmann.

Krav

Takstmenn som ønsker å arbeide hos oss må

  • inneha nødvendig bakgrunn for å kunne bli godkjent som takstmann, dvs. byggmester, tekniker eller ingeniør med god praktisk erfaring.
  • vise høy grad av nøyaktighet.
  • vise høy grad av sosial forståelse.
  • ha gode egenskaper innen kommunikasjon, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver i distriktets ledende takstfirma sammen med erfarne takstmenn, i et miljø som preges av struktur, romslighet og til tider meget høyt tempo.

Din kontaktperson

Ta kontakt med Daglig leder Dag Daae Johansen for nærmere informasjon.

Tlf: 915 36 999

E-post: dag@ttv.as.

 

www.ttv.as

 

Publisert 13. august 2019.