Takstmann Øyås søker takstmann, region Midt-Norge

Oyas

TAKSTMANN ØYÅS AS har siden starten i 2014 blitt et godt etablert takstfirma i regionen med et godt omdømme.

I 2019 ble vi kåret til Gasellebedrift, noe som vi selvsagt er stolt av. Vi er sertifiserte for et bredt spekter av oppdrag, alt fra næringstakst, boligsalgsrapport, skadetaksering, tilstandsvurdering til verdivurdering av boliger og næringseiendommer.

Vi er fem takstmenn i firmaet, og til sammen har vi over 50 års fartstid i bransjen og bred erfaring innen bygg og eiendom som tømrer, byggmester, prosjektleder, inspektører og takstmann.

TAKSTMANN ØYÅS AS er tilknyttet Norsk Takst, og arbeider i henhold til takstbransjens strenge etiske regler. Vi holder oss kontinuerlig faglig oppdaterte slik at våre kunder er sikret kvalifisert, pålitelig og objektiv taksthjelp.

Vi søker nå etter en ny takstmann.

Om stillingen

Vi søker etter en ny takstmann i Midt-Norge, helst i Molde, Kristiansund, Orkanger eller Surnadal. Det vil i hovedsak være innen skadetaksering og boligtaksering vi vil styrke vårt team. Den vi søker er faglig sterk, genuint interessert i takseringsfaget og leverer punktlig. Den vi søker vil være aktivt med å søke nye markedsområder sammen med resten av vårt team. Arbeidssted vil være i tilknytning til Takstmann Øyås sitt hovedkontor i Surnadal, men med mulighet for fleksible løsninger som hjemmekontor eller lignende i nærheten av Molde, Kristiansund eller Orkanger. Det må påregnes reisevirksomhet.

Vi søker deg som har:

 • utdanning innen byggfaget (Mesterbrev, ingeniør, teknisk fagskole e.l.)
 • relevant takstutdannelse er et pluss, men ingen betingelse.
 • erfaring fra fagområdet.
 • god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne.
 • er løsningsorientert og har gode samarbeidsevner
 • har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • høye krav til kvalitet og kundebehandling.
 • evnen til å arbeide strukturert, målrettet og viser beslutningsdyktighet
 • erfaring med å jobbe på digitale plattformer.

Det forventes at:

 • personer som søker må være innstilt på å yte ekstra innsats i perioder.
 • personer som søker må ta nødvendig og relevant utdanning og etterutdanning.

Hva du kan forvente deg av Takstmann Øyås AS

Takstmann Øyås AS tilbyr varierende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt og hektisk arbeidsmiljø. Takstmann Øyås AS har et godt omdømme og er et fremoverlent selskap i vekst. Vi er et anerkjent takseringsselskap innenfor skadetaksering. Over tid så har vi hatt en god vekst i Midt-Norge og ønsker derfor å utvikle oss ytterligere i denne regionen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og personalforsikringsordninger.

Søknadsfrist: 30.09.2020

Søknad

Hvis du er interessert i å søke så ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, eller sendt noen ord om deg, din utdannelse og praksis, så hører du fra oss.

Kontaktperson

Spørsmål om stillingen rettes til:
Nils Håvar Øyås, Daglig leder.

Tlf: 464 14 643

Søknad med CV og dokumentasjon sendes til:
Epost: nils@takstmannoyas.no

 

www.takstmannoyas.no

 

Publisert 4. september 2020.