Vi søker dyktig takstmann på begge sider av Mjøsa!

Takstgruppen Logo (1)

Takstgruppen og Takstplan søker etter takstmenn til å dekke Mjøs - området innen boligtaksering og reklamasjon. Vedkommende vi søker er faglig sterk, genuint interessert i takseringsfaget, serviceinnstilt og leverer punktlig.

Jobbe hos oss?

Takstgruppen og Takstplan søker etter takstmenn til å dekke Mjøs - området innen boligtaksering og reklamasjon. Vedkommende vi søker er faglig sterk, genuint interessert i takseringsfaget, serviceinnstilt og leverer punktlig.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Utdanning innen byggfaget (Mesterbrev, ingeniør, teknisk fagskole e.l.)
  • Erfaring fra fagområdet.
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne.
  • Høye krav til kvalitet og kundebehandling.
  • Struktur og selvstendighet.
  • Er vant med å jobbe på digitale plattformer.
  • Salg

 

Vi tilbyr

  • Ansettelse i et bransjeledende selskap med store ambisjoner.
  • Muligheter for personlig utvikling og faglig ansvar i et ledende fagmiljø.
  • Konkurransedyktige betingelser.

 

Tiltredelse: 01.09.2021 eller etter avtale.

Arbeidssted vil være tilknyttet til et av våre kontorer i Mjøs - området.

Bransjen, TAKSTGRUPPEN AS og TAKSTPLAN AS er inne i en positiv utvikling, og vi ønsker at våre nye medarbeider vil være med på videreutvikling av firmaene.

Om arbeidsgiveren

Takstgruppen ble etablert i 2009, og er etablert med hovedkontor på Lena og avdelingskontor på Jessheim, Sarpsborg og Lillehammer. Vi jobber med takseringstjenester innen bolig, næring, landbruk, skade, naturskade, skjønn, reklamasjon ved eierskifte og uavhengig kontroll. Vår visjon er "Kvalitetsledende og verdsatt" og våre verdier er presisjon, relevant og trøkk og disse er viktige rettesnorer i alt arbeid vi utfører. Vi jobber i store deler av Innlandet, Viken og Oslo.

Takstgruppen har siden oppstarten hatt en betydelig utvikling og vekst med gode resultater i selskapet. I 2015 - 2020 ble bedriften kåret til gasellebedrift, og vi er i fortsatt vekst. Vår omsetning for 2020 ble ca. 28 millioner NOK, og vi skal fortsatt utvikle oss og vokse.

Takstplan AS er et takstforetak som leverer tjenester innen boligtaksering, tilstandsrapportering, taksering av næringseiendom og reklamasjonsoppdrag. Selskapet har i dag kontorsted i Hamar, men tar oppdrag i Innlandet med Hamarregionen som primærområde. I Takstplan har vi fokus på kvalitet, faglig kompetanse og utvikling av takseringsfaget gjennom å ta i bruk digitale verktøy som hjelpemidler for økt kvalitet og bedre flyt i oppdragene vi utfører.

Takstbransjen er i endring og vi har inngått avtaler som gjør at vi har behov for flere dyktige fagfolk på laget.

Vi ønsker derfor å styrke vår kapasitet, og søker etter kompetente personer som kan være med å bygge Takstgruppen og Takstplan videre.

For mer info, se vår hjemmeside. www.takstgruppen.as og www.ryberg.no

 

Publisert 4. juni 2021.