Senior Takstmann i Oslo/Østfold

Tryg Ledig Stilling Takstmann _Norges Eiendomsakademi _NEAK

Tryg er Nordens nest største skadeforsikringsselskap, og er tilstede i Norge, Sverige og Danmark. Vi er medarbeidere som går på jobb hver dag for å gjøre det trygt og enkelt for kundene våre, og samtidig bidra til å skape et tryggere samfunn. Les mer på www.tryg.no. Det handler om å være trygg.

Senior Takstmann i Oslo/Østfold Som takstmann er du med på å gjøre en forskjell for tusenvis av kunder i Tryg. Du blir en hverdagshelt når kundene har bruk for rask og kyndig veiledning og hjelp i forbindelse med skader på bygning og eiendeler. Gjennom din kompetanse innen byggfaget, skal du styre reparasjon av skader, taksere skader og avtale oppgjør med våre kunder og samarbeidspartnere, samt gjennomføre kvalitetskontroller på arbeid utført av våre samarbeidspartnere.

Er du vår nye takstmann?

Som takstmann i Tryg handler det om å skape trygghet. Derfor søker vi personer som kan jobbe strukturert, men også er fleksibel, selvstendig og utadvendt. Du har stor arbeidskapasitet, er en kremmertype, som er god til å forhandle med evne til empati, god til å lytte og kommunisere, samt er serviceinnstilt og har god fremtreden. Vi vektlegger at du formulerer deg godt skriftlig og har gode IT kunnskaper / erfaring. Jobben krever at du tilegner deg gode brukerferdigheter i våre skadesystemer. Jobben krever fagbrev/mesterbrev innen byggetekniske fag og relevant erfaring fra bygnings/saneringsbransjen. Lang relevant erfaring kan delvis oppveie manglende formell utdanning.

Hvorfor jobbe i Skade, med bygning og eiendeler?

Du får en spennende jobb i en avdeling med 18 medarbeidere som er spredt rundt i landet. Avdelingen du blir en del av er kompetente, positive og profesjonelle. De ser frem til å møte sin nye kollega.

Nysgjerrig?

Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å kontakte Takstsjef Lars Angell, på telefon 482 75 515.

 

Se stillingen på finn.no

Søknadsfrist 15.07.2018.

 

 

Publisert 27. juni 2018.