usbl søker Prosjekt- og byggeleder

Usbl Karriere

Har du lyst til å være en del av en faglig dyktig og sosialt hyggelig gjeng som brenner for byggfaget? Har du lyst på selvstendig ansvar og utfordrende oppgaver som prosjekt- og byggeleder i et solid og stabilt, men samtidig fremoverrettet selskap i vekst? Da har du muligheten nå i et av Norges største boligbyggelag.

Usbl prosjekt - Buskerud

Om stillingen 

Våre arbeidsoppgaver finnes innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjektering, tilstandsvurderinger, vedlikeholdsplanlegging, byggelånsoppfølging, byggskade-, energi-, miljø-, KS- og SHA-rådgivning og uavhengig kontroll. Usbl ivaretar byggherrens interesser i byggesaker gjennom hele forløpet fra idé til fullført prosjekt. Våre kunder er i all hovedsak boligselskaper og utbyggere i Buskerud.  

Om deg

Vi søker deg som er utdannet tømrer, VVS-ingeniør, rørlegger evt. murermester el.l. med teknisk fagskole. 

Vi trenger personer med noen års praktisk erfaring, enten fra en entreprenør, rådgivende selskap, egen næringsvirksomhet eller offentlig teknisk sektor. Dersom du har erfaring med byggelånsoppfølging er det en fordel.

Du klarer å formidle fagkunnskap på en måte som alle forstår. Du trives med selvstendig ansvar, tenker langsiktig og ønsker å bygge fagkunnskap innen det du driver med. Du har ordenssans og du har en viss kremmerånd i ryggmargen. 

Om  Usbl 

Usbl har 300 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og setter verdier som åpen, modig og ansvarlig høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner, utbyggere og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe. Vi har 12 kontorer i østlandsområdet.   

Usbl Prosjekt består totalt av 40 dyktige kvinner og menn med bakgrunn som ingeniører og håndverksmestre innen mur-, tømrer og VVS-fag. Usbl Prosjekt i Buskerud har i dag 6 ansatte som har arbeidssted på vårt kontor enten i Lier eller i Drammen. 

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg! 

Søknadsfrist: 1. desember 2019.

Kontaktperson

Robert Grelland, Avdelingsleder Usbl Prosjekt Buskerud

Tlf:  22 98 38 00

Mob: 469 16 420

 

Se stillingen på finn.no

Publisert 20. november 2019.