Ledige stillinger

Takst & BefaringsSenteret A/S har de seneste årene opparbeidet solid kunnskap og erfaring med forbefaring (ferdigbefaring) og overlevering av nybygg-prosjekter. Å sikre velfungerende prosesser for overtakelser er en viktig del av vår kjernevirksomhet og vi har derfor etablert flere dedikerte team på dette området.

Takst & Befaringssenteret ble stiftet i 2016 og er en solid tilbyder av tjenester innen entrepenørbefaring, ferdigbefaring & overtakelser, tilvalg og ettermarked i forbindelse med oppføring av nybygg. Vi tilbyr også tjenester innen bygningsinspeksjoner (både næring og privat) og er leverandør av bygningstekniske rapporter.

Vil tilbyr tjenester innenfor disse feltene over hele landet. Hvert år utfører vi over 4000 befaringer.

Pr. i dag engasjerer vi selvstendige konsulenter. Vi opplever økt etterspørsel innenfor dette konseptet og søker i den forbindelse Takstmenn/Bygningssakkyndige som skal betjene våre kunder.

Arbeidsoppgaver

Arbeidshverdagen vil i all hovedsak starte og slutte hos kunden. Sentrale arbeidsoppgaver vil være å forestå befaring av boliger, utføre tilstandsanalyser og utarbeide boligrapporter.

Kvalifikasjoner

Du har opparbeidet deg solid bygningsteknisk kompetanse gjennom flere års erfaring som tømrer, bas, prosjektleder, byggeleder og/eller takstmann. Du må gjerne være nyutdannet takstmann, men solid byggteknisk kompetanse må ligge i bunn. Du har god erfaring med å forestå befaringer av boliger og utføre tilstandsanalyser. Etter flere års erfaring i bransjen har du opparbeidet deg god kjennskap til relevante forskrifter og standarder. Ettersom at en av dine hovedoppgaver er å levere boligrapporter, bør du ha erfaring med å utarbeide rapporter og derigjennom ha gode fremstillingsevner samt grunnleggende IT-kunnskaper. Du har førerkort kl. B.

Personlige egenskaper

Du har yrkesstolthet og et brennende engasjement for bygg og bolig. Derigjennom er du opptatt av å levere effektivt og i henhold til kvalitetskrav og tidsfrister. Du må kunne jobbe på en selvstendig måte samtidig som du er en god teamarbeider. Du trives med kundekontakt og er høflig og serviceinnstilt i din fremtoning.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende og selvstendig jobb i et solid selskap i vekst med stort fokus på kvalitet, faglig kompetanse og utvikling av gode tjenester. Da du vil bli tilknyttet oss gjennom ditt AS eller ENK vil vi kunne tilby stor fleksibilitet og gode betingelser.

Med over 20 konsulenter innen feltene for – ettermarked og boliginspeksjon vil du bli en del av et sterkt fagmiljø hvor det er gode muligheter for være med på å utvikle fagfeltet.

Kontaktperson

Spørsmål om stillingen kan rettes til Daglig leder Pål F. Schrøder på tlf. 415 29 241 eller e-post: paal@takst-befaringssenteret.no. CV og søknad kan sendes samme mail adresse. Søkere vil vurderes fortløpende.

Arbeidssted

Selskapet har kontorer i Oslo, men vi opplever økt oppdragsmengde over hele landet og ønsker å knytte til oss konsulenter i alle landets fylker.

 

Publisert 14. oktober 2021.