Håndtering av personopplysninger i NEAK

Personopplysninger _NEAK_Norges Eiendomsakademi

NEAK behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som deltaker/deltidsstudent på våre studier, kurs og konferanser.

Opplysninger om deg skal bli ivaretatt på en hensiktsmessig og god måte. Dette gjelder opplysninger som navn, adresse, epostadresse, telefonnummer og informasjon om aktuelle studier/kurs. Vi benytter opplysningene kun i vårt kundeforhold til deg. 

Opplysningene oppbevares så lenge du er kunde hos oss. Vi vil anse deg som kunde inntil du har innfridd dine betalingsforpliktelser overfor oss. Normalt vil vi slette opplysningene om deg en tid etter siste gangen du var registrert som student/kursdeltaker, med mindre du selv ønsker noe annet. (Eksempelvis dersom du har bekreftet at du ønsker å motta bestemte nyhetsbrev fra oss). Våre nyhetsbrev kan du selv avbestille via lenker nederst i brevene.

Våre kunderegistre vil oppdateres etter de opplysningene du selv melder inn. Opplysningene vil i tillegg kunne oppdateres ved hjelp av offentlig adresseliste i tilfeller der du selv har glemt å oppdatere din informasjon hos oss (Som ved flytting).

Ved bruk av digitale tjenester som vår e-læringsportal vil vi kun lagre opplysninger som er er nødvendig for å oppfylle formålet med tjenesten. Du godtar brukervilkårene ved første gangs pålogging. Vår e-læringsportal er Moodle, som i 2018 oppdateres til nyeste versjon (Er teknisk GDPR-kompatibel).

Våre nettsider benytter informasjonskapsler i forbindelse med analyseverktøyet Google Analytics. Hensikten er å gi oss informasjon om hvordan nettsidene benyttes og sikre din brukeropplevelse.

Om Google Analytics sine prinsipper for personvern

 

Oppdatert mai 2018.