Våtromskurs Grunnmodul og Modul C
Meld meg på ›
Sted
Oslo
Oppstart
5. juni kl. 10.00
Varighet
3 dager
Bedriftstilpasset kurs?

Våtromskurs for takstmenn

Bli sertifisert som takstmann for kontroll/tilstandsanalyse av våtrom etter BVN!

Forelesere: Arne Hansen, Vinger Takst og Byggvurdering AS og Finn Stedjan, J&F Byggservice ANS.

Vi er godkjent arrangerør av våtromskurs for takstmenn gjennom Fagrådet for Våtrom (FFV). FFV har fastsatt at personer som skal foreta kontroll/tilstandsanalyse av våtrom iht. BVN må ha gjennomført og bestått Grunnmodul våtrom og modul C – Takst.Byggebransjens våtromsnorm blir benyttet som oppslagsverk, og du vil få en prosjektoppgave. Etter å ha gjennomført kurset får du også muligheten til å ta eksamen. Bestått eksamen gir sertifikat som takstmann for kontroll/tilstandsanalyse av våtrom etter BVN og mulighet for bedriften å søke status som Godkjent Våtromsbedrift. 

Ordningen Godkjent våtromsbedrift er et fellesskap av over 1000 BVN-sertifiserte våtromsbedrifter. Godkjente våtromsbedrifter står for seriøsitet, kunnskap og kvalitet.

* Våtromskurset inngår ikke i etterutdanningsavgiften for NTF-sertifiserte takstmenn.

Innhold

  • Skader og skadeårsaker
  • Lover, forskrifter, normer, krav til utførelse
  • Takstmannens oppdrag i tvistesaker
  • Produkter, godkjenningsordninger og krav
  • Byggemetoder og materialbruk, tidsepoker
  • Tilstandsanalyser
  • Kontroll av materialer, målemetoder

Alle må ha tilgang til Byggebransjens våtromsnorm (BVN) når de går på kurs, og denne tilgangen kan du selv skaffe på forhånd. For informasjon, ta kontakt med Roger Ellefsrud på telefon 918 51 796 eller e-post: roger@neak.no.

 

Foreleser

Arne Hansen NEAK_kurs2

Arne Hansen har i 20 år jobbet som konsulent/rådgiver innen fuktproblematikk og våtrom. I tillegg har han engasjementer som prosjektleder og rådgiver innen byggadministrasjon. Hansen har utviklet kurs og holdt kurs i nevnte emner i over 20 år. Han er instruktør i Byggebransjens våtromsnorm i alle moduler.

Finn Stedjan, J&F Byggservice ANS. 

Meld deg på

Kurspåmelding 2

Kurspåmelding 2