Byggelånsoppfølging med skjematur
Meld meg på ›
Sted
Bergen, Thon Hotel Orion
Oppstart:
12. november kl: 10.00-17.00
Varighet:
1 dag
Bedriftstilpasset kurs?

Hvordan sikre et økonomisk trygt fundament

På kurset gjennomgår vi følgende momenter; - Hva er en byggelånsoppfølging - Hvorfor byggelånsoppfølging - Hvordan gjennomføres en byggelånsoppfølging - Viktige dokumenter å innhente/vurdere/motta - Byggebudsjett - Byggelånskontrollørens ansvar - Gjennomgang av skjematur for byggelånskontroll i Webtakst - Eventuelle spørsmål underveis og etter kurset

Foreleser: Finn Stedjan og Stein Oddvar Hanto

Innhold

Byggherrer og långivere trenger faglig kompetente ressurser til å sikre et økonomisk trygt fundament for utbetalinger ved deres byggelån i byggefasen fram til overtakelse. Kurset gir deg kunnskaper i å sette verdi på tilført arbeid og material på ethvert tidspunkt.

 

 

 

Foreleser

Finn -stedjan -foto1

Takstingeniør Finn Stedjan har over 25 års samlet erfaring fra nybygg, rehabilitering, prosjektledelse, prosjektering, taksering og kontroll av utførelse. Han er sertifisert og godkjent takstingeniør gjennom NITO Takst for følgende områder.

Stein Oddvar Hanto er Byggmester og daglig leder i egne bedrifter på Voss siden 1978. Lærer på videregående skole i tømrerfag, fagtegning og byggeskikk og har vært Takstingeniør siden 2010. Takstutdanning hos NITO Takst, Norges Eiendomsakademi (NEAK), Naturskadepoolen og Landbruksdirektoratet.

 

Etterutdanningsavgift dekker kurset for sertifiserte i Norsk Takst som er underlagt obligatorisk etterutdanning.

* Dagskurset gir 10 etterutdanningstimer for sertifiserte takstmenn. 

 

 

 

 

 

 

Meld deg på

Kurspåmelding 2

Kurspåmelding 2